Închide meniul

Max Verstappen se așteaptă la o luptă strânsă în Marele Premiu al Japoniei: „Nu o să mai fie ca anul trecut”

Alex Masgras Publicat: 5 aprilie 2024, 12:32

Reclamă
Max Verstappen se așteaptă la o luptă strânsă în Marele Premiu al Japoniei: „Nu o să mai fie ca anul trecut

Max Verstappen se așteaptă la o luptă strânsă în Marele Premiu al Japoniei: "Nu o să mai fie ca anul trecut"

Max Verstappen, la Marele Premiu al Japoniei / Profimedia

Max Verstappen se așteaptă la o luptă strânsă în Marele Premiu al Japoniei. Triplul campion mondial a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente de la Suzuka. Olandezul este mulțumit de modul în care a performat, dar a observat și că rivalii săi sunt destul de aproape de monoposturile Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Max Verstappen se așteaptă la o luptă strânsă în Marele Premiu al Japoniei: „Nu o să mai fie ca anul trecut”

Verstappen se așteaptă ca diferența din acest an să nu fie la fel de mare ca în 2023, atunci când s-a impus în Marele Premiu al Japoniei fără drept de apel. În calificări, el a fost mai rapid cu mai bine de jumătate de secundă față de locul 2 și a trecut linia de sosire cu un avans de 20 de secunde față de urmăritori:

„Cred că a fost un început bun pentru noi, dar se pare că toată lumea e puțin mai aproape față de anul trecut. Apoi, bineînțeles, în FP2 nu am putut face nimic. Mai avem câteva lucruri după care trebuie să ne uităm, să le încercăm, dar sunt destul de încântat cu prima sesiune.

În general, se pare că toată lumea a venit mai aproape. Bineînțeles, nu am idee cum va arăta ritmul de cursă, dar nu mă aștept să fie diferențe așa mari ca anul trecut pe acest circuit”, a declarat Max Verstappen, potrivit formula1.com.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar Vezi toate știrile
Citește și