Închide meniul

Mercedes, avertisment pentru rivalii de la Red Bull înainte de startul noului sezon de Formula 1: „Îi vom urmări!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 februarie 2024, 18:40

Mercedes, avertisment pentru rivalii de la Red Bull înainte de startul noului sezon de Formula 1: „Îi vom urmări!

Mercedes, avertisment pentru Red Bull înainte de startul noului sezon de Formula 1

Monoposturile Mercedes şi Red Bull/ Profimedia

Oficialii de la Mercedes au transmis un avertisment pentru rivalii de la Red Bull, înainte de startul noului sezon de Formula 1. Prima cursă din 2024 va fi sâmbătă, de la ora 17:00, şi se va vedea live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Cei de la Mercedes sunt convinşi că pot concura pentru primul loc cu campionii en-titre de la Red Bull.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima cursă a noului sezon de Formula 1 se va desfăşura pe circuitul de la Bahrain. Max Verstappen este campion en-titre, fiind mare favorit şi în acest sezon.

Mercedes, avertisment pentru Red Bull înainte de startul noului sezon de Formula 1

James Allison, oficialul celor de la Mercedes, a oferit ultimele detalii despre noul sezon de Formula 1, care stă să înceapă. Acesta a dezvăluit cu ce probleme se confruntă echipa, însă a dat asigurări că echipa germană se va lupta pentru câştigarea curselor.

„Un lucru cu care vor lucra maşinile, până când această generaţie va trece la ceva diferit, va fi bouncing-ul. Deci, există unele salturi în care ne putem îngropa sau ieşi doar în căutarea compromisului corect al performanţei. Dar spatele nu ne deranjează aşa cum a făcut-o în trecut.

Au avut loc schimbări, în mare parte, mecanice la maşină, dar este întotdeauna o „căsătorie” între comportamentul aerodinamic prin viraj şi suspensie.

Reclamă

Nu cred că este o surpriză pentru nimeni că maşinile din spatele celor de la Red Bull au nasul şi poate un pic mai mult în faţa lor.

Cred că vom face o figură frumoasă în urmărirea lor şi sperăm că ne vom dezvolta pe parcursul anului”, a transmis Allison, conform skysports.com.

Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului

Anunţul făcut despre Christian Horner, înainte de Grand Prix-ul Bahrainului, vizează acuzele de „comportament sexual nepotrivit” cu una dintre angajatele sale. Situaţia şefului echipei de Formula 1 Red Bull va fi rezolvată înainte de primul mare premiu al sezonului, ce va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 17:00.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit agenţiei de presă Reuters, soarta sa – dacă va fi demis sau va continua să lucreze – va fi dezvăluită înainte de sâmbătă şi de primul Mare Premiu al sezonului, în Bahrain.

O investigaţie internă efectuată de o firmă de avocatură a fost lansată la sfârşitul lunii ianuarie şi dezvăluită la începutul lunii februarie.

„La fel ca toată lumea, vreau ca această anchetă să se desfăşoare cât mai repede posibil”, a declarat Horner, săptămâna trecută, la Sakhir.

După ce a petrecut câteva zile la fabrica Red Bull din Milton Keynes, el ar urma să revină în Bahrain miercuri, înainte de prima sesiune de antrenamente libere de joi.

Antena va transmite exclusiv Formula 1 în România în următorii 3 ani

Antena este casa Formulei 1 în România pentru următorii 3 ani. Cel mai spectaculos sezon din istoria legendară a acestui sport va avea 24 de curse şi va fi transmis integral de posturile Antena1 şi platforma AntenaPLAY.

2024 reprezintă cel mai mare efort financiar şi de organizare din istoria Formulei 1, cu 24 de curse, 72 de sesiuni de antrenamente live şi 24 de calificări contracronometru.

Prima cursă va fi în weekend – Marele Premiu al Bahrainului, sâmbătă, 2 martie, ora 17:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Antrenamentele de pe 29 februarie și 1 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, iar etapa de calificare va fi difuzată pe 1 martie, ora 18:00, pe AntenaPLAY.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” Vezi toate știrile
Citește și