Închide meniul

Mick Schumacher, detalii în premieră despre documentarul în care apare Michael Schumacher: „Va fi emoţionant pentru toţi cei care îl privesc!”

Reclamă

Publicat: 21 august 2021, 11:19

Mick Schumacher, detalii în premieră despre documentarul în care apare Michael Schumacher: „Va fi emoţionant pentru toţi cei care îl privesc!

Mick Schumacher, detalii în premieră despre documentarul în care apare Michael Schumacher

Profimediaimages

Pilotul de 22 de ani a recunoscut că atât el, cât şi ceilalţi membri ai familiei, au fost intervievaţi de regizorii documentariului care va fi lansat de Netflix pe 15 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher, detalii în premieră despre documentarul în care apare Michael Schumacher

Voi apărea şi eu în acest documentar. Am răspuns întrebărilor, da. Cred că sunt multe lucruri care merită să fie văzute.

Este un documentar special şi cred că va fi emoţionant pentru toţi cei care îl vor urmări„, a declarat Mick Schumacher, citat de Daily Star.

Se pare că toţi apropiaţii fostului mare campion din Formula 1 vor oferi detalii necunoscute până acum. Nu lipsesc mărturiile soţiei Corinna, ale celor doi copii şi ale tatălui Rolf Schumacher. În documentar apar imagini rare din cadrul familiei, dar şi povestiri ale lui Mika Hakkinen, David Coulthard, Sebastian Vettel, Damon Hill, Jean Todt, Bernie Ecclestone, Luca di Montezemolo şi Flavio Briatore.

Cea mai mare provocare pentru regizori a fost cu siguranță să găsească echilibrul între raportarea independentă și considerația pentru familie. Însuși Corinna Schumacher a fost cel mai mare sprijin al nostru în acest sens. Ea însăși a vrut să facă un film autentic, să-i arate lui Michael așa cum este el, cu toate urcușurile și coborâșurile sale.

Reclamă

A fost grozavă și suficient de curajoasă pentru a ne lăsa să facem ceea ce am vrut, așa că i-am respectat și păstrat limitele. O femeie foarte inspirată, caldă, care ne-a făcut o impresie excelentă” au mai spus Vanessa Nocker, cea care a regizat filmul alături de Hanns-Bruno Kammertons şi michael Wech.

Apar şi primele imagini cu Michael Schumacher după cumplitul accident suferit, la schi, în 2013. Din ceea ce s-a aflat în presă, în documentar ar fi şi o filmare cu Michael Schumacher de pe 3 ianuarie, momentul în care fostul campion mondial a împlinit 52 de ani.

Decizie radicală luată de Corinna Schumacher

În luna mai, Corinna Schumacher, soţia lui Michael Schumacher, a luat o decizie radicală pentru a face rost de bani pentru tratamentul soţului său. Vinde una dintre cele mai de preţ imobile ale familie.

Reclamă 4 / 0/3

A scos la vânzare o vilă de pe malul lacului Geneva, pe care a achiziţionat-o împreună cu soţul său în 2002. Aceasta proprietate este descrisă ca fiind una „excepțională situată într-o locație liniștită și protejată”.

Între timp, la vila din Elveţia nu mai locuieşte nimeni, după ce Michael Schumacher a fost mutat în Mallorca, acolo unde primeşte tratamentul ce costă 190.000 de euro pe săptămână.

Potrivit presei din străinătate, Corinna Schumacher vinde vila din Geneva pentru suma de 7.000.000 milioane de euro, cu 4 milioane de euro mai multe decât au dat în 2002. Proprietatea este situată pe un teren de 20.000 de metri pătraţi. Proprietatea cuprinde trei clădiri diferite: casa principală, o casă de oaspeți și un birou care ar fi fost folosit chiar de către asul Ferrari.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și