Închide meniul

Mick Schumacher, OUT din Formula 1! Fiul fostului mare pilot a fost înlocuit de la Haas

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 11:39

Mick Schumacher, OUT din Formula 1! Fiul fostului mare pilot a fost înlocuit de la Haas

Mick Schumacher a fost înlocuit de la Haas

Mick Schumacher/ Profimedia

Mick Schumacher (23 de ani) este OUT din Formula 1! Fiul fostului mare pilot german a fost pus pe liber de Haas, și momentan nu are angajament pentru sezonul viitorul din Marele Circ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mick Schumacher pilota pentru echipa Haas din 2021. Acesta s-a alăturat echipei de Formula 1 din postura de campion mondial în Formula 2.

Mick Schumacher, OUT din Formula 1, după ce a fost schimbat de Haas

Mick Schumacher va fi înlocuit la Haas cu Niko Hulkenberg, alt pilot german, în vârstă de 35 de ani. Acesta va face echipă cu danezul Kevin Magnussen din sezonul viitor.

Mick Schumacher a bifat două sezoane la Haas, iar cel mai bun rezultat al său a fost locul șase, obținut în această stagiune, în Marele Premiu din Austria.

Înaintea ultimei etape din sezonul 2022, Mick se află pe locul 16 în clasamentul general al piloților, cu 12 puncte. Ultima cursă a sezonului va fi la Abu Dhabi, în weekend-ul care urmează.

Reclamă

După ce Mick Schumacher a aflat decizia că nu va mai continua alături de Haas în sezonul viitor, unchiul său, Ralf, a luat atitudine, și i-a luat la țintă pe oficialii echipei de Formula 1.

„Întregul comportament nu poate fi explicat în mod normal, trebuie să fie ceva personal. Nu cred că Gunther Steiner se poate descurca cu faptul că altcineva din echipa sa se contrează doar pe el. Îi place foarte mult să fie în centrul atenției”, a declarat Ralf Schumacher, în urmă cu câteva zile în presa din Germania.

Niko Hulkenberg, pilotul care îl va înlocui pe Mick Schumacher, este un veteran al Formulei 1. Acesta a mai pilotat pentru echipe precum Renault, Sauber sau Force India, iar în ultimele sezoane a fost pilot de rezervă al echipei Aston Martin.

Reclamă 4 / 0/3

Fernando Alonso s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite

Fernando Alonso a trecut printr-un adevărat şoc şi s-a temut pentru viaţa lui în Marele Premiu al Statelor Unite la Formula 1. A fost implicat într-un accident care se putea lăsa cu urmări serioase.

Monopostul lui Alonso a intrat în coliziune cu cel al lui Lance Stroll şi a mers mai mulţi metri pe două roţi. Din fericire, nu a fost nevoie de intervenţia medicilor.

„Mă bucur să vorbesc cu tine pentru că puteam fi în centrul medical, cu siguranţă. Am încercat să îl prind pe Stroll, am schimbat direcţia în ultimul moment. Atunci a făcut şi el asta şi a fost un pic de ghinion, nu ne-am înţeles bine.

Când eram în aer, m-am speriat puţin. Atunci când te duci spre gardurile exterioare, cum se întâmplă de multe ori în IndyCar, faci 360 de grade şi poate fi periculos. Când am aterizat pe asflat, m-am gândit: ‘Toată maşina ar fi putut fi distrusă, mă retrag’. Aş m-am gândit când am intrat la boxe.

Este cea mai bună cursă a anului. A fost foarte fizică, de asemenea. Ultimele tururi le-am împins cu ture contra cronometru, dar încă există frica în corpul meu„, a declarat Alonso, potrivit marca.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și