Închide meniul

Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher: „M-a acuzat că am încercat să îl omor”!

Publicat: 22 noiembrie 2023, 17:02

Reclamă
Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher: „M-a acuzat că am încercat să îl omor!

Ce avere a ajuns să aibă Michael Schumacher

Michael Schumacher / Profimedia Images

Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher sunt făcute într-un documentar aşteptat de multă lume, „Being Michael Schumacher”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul britanic David Coulthard vorbeşte în documentarul respectiv despre cunoscutul accident din 1998, de pe circuitul Spa-Francorchamps. Coulthard şi Schumacher au fost implicaţi atunci într-o coliziune violentă.

Noi dezvăluiri despre Michael Schumacher: „M-a acuzat că am încercat să îl omor”!

Un documentar despre fostul campion de Formula 1 Michael Schumacher va fi lansat peste o lună, însă în presă au apărut deja detalii despre el, relatează La Libre, potrivit news.ro.

Fanii lui Michael Schumacher mai au de aşteptat doar o lună până la lansarea documentarului „Being Michael Schumacher”, realizat de postul german ARD. Documentarul în cinci părţi va relata viaţa fostului campion de Formula 1.

Conform relatărilor HLN, documentarul va aborda şi subiectul celebrului accident care a avut loc pe circuitul Spa-Francorchamps în 1998. În acea zi, ploaia a fost intensă şi au avut loc multe tamponări (şi abandonuri). Michael Schumacher a fost unul dintre cei afectaţi, după un accident cu canadianul David Coulthard.

Reclamă

Chiar înainte de acroşaj, germanul a încercat de mai multe ori să îl depăşească pe Coulthard (McLaren), dar fără succes. Schumi s-a enervat de mai multe ori pe canadian (care pilota pentru aceeaşi echipă cu Mika Häkkinen… rivalul lui Schumacher). În cele din urmă, pilotul Ferrari a călcat pe acceleraţie pe o linie dreaptă, dar ploaia i-a obturat o parte din vizibilitate. În acelaşi timp, Coulthard a părut să încetinească pentru a-l lăsa în cele din urmă să treacă. Rezultatul: Schumacher l-a acroşat pe canadian şi a pierdut o roată în accident. Coulthard nu s-a descurcat mult mai bine, pierzându-şi aripa spate.

Ce s-a întâmplat la accidentul din 1998 în care au fost protagonişti Coulthard şi Schumacher

Ce s-a întâmplat în continuare? Schumacher era extrem de nervos şi, odată ajuns la boxe, s-a grăbit spre locul echipei McLaren pentru a le spune lui Coulthard şi echipei sale tot ce credea.

În documentar, David Coulthard rememorează acest eveniment. „Michael a fost furios şi a crezut că a fost un fel de complot pentru a-l ucide. M-a acuzat pur şi simplu că am încercat să îl omor. Dar a fost doar un accident. Lucruri de genul acesta se mai întâmplă”, spune fostul pilot. El a adăugat: „Schumacher putea fi foarte necruţător, dar şi rece şi distant. Cred că trebuie să fii aşa pentru a avea succesul pe care l-a avut el”.

Reclamă 4 / 0/3

Norbert Haug, fostul director al echipei Mercedes-Benz, oferă şi el versiunea sa privind accidentul: „Dacă aş fi blând, aş spune că a fost o chestiune de 50-50, dar, în realitate, 95% din vină a fost a lui Michael. Nu avea niciun motiv să conducă cu acea viteză în acel moment”.

Rămâne de văzut dacă documentarul va aborda şi subiectul delicat al accidentului de schi al lui Schumacher şi consecinţele acestuia pentru fostul campion şi familia sa. Poate că răspunsul va fi dat în data de 28 decembrie, când va fi difuzat primul episod.

Fratele lui Michael Schumacher, reacţie rară despre situaţia în care se află fostul campion: „Inima îmi tresaltă de bucurie”

Fratele lui Michael Schumacher a avut o reacţie rară despre situaţia teribilă în care se află fostul campion mondial. Într-un interviu acordat miercuri unei reviste germane, Ralf Schumacher s-a destăinuit despre relaţia sa cu familia lui Michael de la teribilul accident de schi din 2013, scria rmc.fr.

Ralf Schumacher, care locuieşte în Slovenia atunci când nu comentează Formula 1 pentru un canal de televiziune german, a acordat săptămâna aceasta un interviu revistei germane Bunde.

El a vorbit despre pasiunea sa pentru vin, dar şi despre fratele său, Michael Schumacher, la aproape zece ani de la un grav accident de schi care l-a lăsat într-o stare de sănătate critică în urma unui grav traumatism cranian.

„Din păcate, uneori viaţa este nedreaptă. Trebuie să o accepţi”, a precizat fratele mai mic al legendei sporturilor cu motor. „Când îi văd pe copiii săi, Gina-Maria şi Mick, inima îmi tresaltă de bucurie”, a spus Ralf.

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și