Închide meniul

Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 19 martie 2024, 8:52

Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal! Pierre Gasly şi-a ales echipa

Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal

Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal - Profimedia Images

Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal este Pierre Gasly, de la Formula 1 Alpine. Acesta a ales să se implice la o echipă din divizia a treia a campionatului de fotbal al ţării sale, FC Versailles, informează luni L’Equipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pierre Gasly, care are 28 de ani, a decis să se alăture preşedintelui lui FC Versailles, Alexandre Mulliez, pentru a deveni co-acţionar al clubului.

Pilotul de Formula 1 care investeşte într-un club de fotbal

„Lumea fotbalului mă pasionează, urmăresc toate rezultatele. Am jucat fotbal când eram mic. Căutam de ceva vreme să mă implic într-un proiect ambiţios. Urmăream ce se întâmplă în această lume şi am întâlnit familia Mulliez (…) Avem ambiţii pe termen mediu şi lung. Pe cinci, zece şi cincisprezece ani. Este o pasiunea a mea, a doua după cursele de maşini”, a declarat Gasly.

Versailles este pe locul 10 în divizia a treia, National, la doar trei puncte de Villefranche, ocupanta locului 13, primul retrogradabil într-un campionat în care cinci echipe vor lua drumul celui de-al patrulea eşalon la finalul sezonului.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și