Închide meniul

Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani”

Alex Masgras Publicat: 24 aprilie 2024, 17:43

Reclamă
Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani

Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: "E vorba despre respectul faţă de fani"

Max Verstappen şi Fernando Alonso, în timpul Marelui Premiu al Chinei / Profimedia

Preşedintele Formula 1™ a venit cu o replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso, după ce aceştia s-au plâns de calendarul încărcat din „Marele Circ”. Acest sezon are 24 de Grand Prix-uri, iar mulţi piloţi consideră că numărul acestora este mult prea mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani”

Stefano Domenicali, preşedintele Formula 1, a fost întrebat despre comentariile făcute în ultima vreme de piloţi precum Max Verstappen, Fernando Alonso sau Lewis Hamilton, care s-au plâns de numărul mare de curse dintr-un sezon. Italianul consideră că cele numărul 24 este numărul perfect de curse într-un sezon şi le-a dat de înţeles piloţilor care sunt nemulţumiţi de programul din „Marele Circ” că nu sunt obligaţi să rămână în Formula 1.

De asemenea, el susţine că piloţii au o responsabilitate faţă de fani, partenerei şi sponsori şi că este vorba despre o chestiune de respect faţă de aceştia.

„Cred că 24 este numărul potrivit. Cred că 24 de curse sunt mai bune decât 12. Dacă vrei să pilotezi aici, o poţi face în fiecare zi. Dacă nu vrei în Formula 1, atunci nu trebuie să o faci.

Reclamă
Reclamă 4

E vorba despre respectul faţă de fani, deoarece ei vor să te vadă concurând. Este responsabilitatea noastră faţă de fani, parteneri, promotori, sponsori şi intermediari. Asta este magia sportului în care trăim. Avem nevoie de eroi care să se bucure de ce fac”, a declarat Stefano Domenicali, citat de marca.com.

După cele două curse din China, Formula 1 va lua pauză de un weekend şi va reveni în perioada 3-5 mai, atunci când „Marele Circ” se mută în Florida, pentru Marele Premiu din Miami. Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
18:09

„Normal că mergi pe blat!” Gigi Becali, reacţie categorică înaintea meciului decisiv al României de la EURO 2024

18:01

„Nu pot vira banii!” Gigi Becali, noi detalii despre plecarea lui Florinel Coman de la FCSB

17:22

„Tâmpenie colosală!” Cea mai dură reacţie, înainte de România – Slovacia! Verdict clar înaintea duelului decisiv de la EURO 2024

17:01

Moment inedit înainte de Slovacia – România! Adversara „tricolorilor” şi-a trimis bucătarul la conferinţa de presă

16:39

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 iunie

16:33

Florinel Coman va fi coleg cu „eroul” lui Real Madrid, în Qatar! Starul care va pleca de pe Bernabeu

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY 6 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat
Citește și