Închide meniul

Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone: „Asta m-a salvat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2022, 20:50

Reclamă
Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone: „Asta m-a salvat!

Zhou Guanyo a fost la un pas de tragedie

Profimedia

Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone. Chinezul a fost protagonistul unui accident care se putea transforma într-o tragedie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pilotul chinez Zhou Guanyo a transmis că se simte bine şi că sistemul „halo” i-a salvat viaţa.

Prima reacţie a lui Zhou Guanyo, după accidentul înfiorător din Marele Premiu de la Silverstone

Sunt ok. Halo m-a salvat astăzi. Mulţumesc tuturor pentru mesaje„, a transmis Zhou Guanyo.

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune! Accident terifiant în Formula 1

Chinezul Zhou Guanyo a scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce monopostul său s-a dat peste cap în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Accidentul s-a produs imediat după start.

Pierre Gasly l-a agățat pe George Russell, chiar înaintea primului viraj de dreapta, care la rândul său a intrat în monopostul lui Zhou Guanyo. Imaginile ce au urmat au fost teribile.

Reclamă

Maşina chinezului a fost, pur şi simplu, catalputată. Aceasta s-a dat peste cap de mai multe ori, iar chinezul a fost transportat de urgenţă la spital. Imaginile au fost, cu adevărat, terifiante.

Vin noutăți de la medici. Zhou este conștient, vorbește foarte încet, nu are fracturi și, având în vedere aceste condiții, el e destul de bine„, a fost mesajul în cască pentru Valtteri Bottas.

Au fost implicaţi în accident George Russell (Mercedes), Pierre Gasly (AlphaTauri), Yuki Tsunoda (AlphaTauri), Esteban Ocon (Alpine), Guanyu Zhou (Alfa Romeo) şi Alexander Albon (Williams).

Reclamă 4 / 0/3

Mick Schumacher, moment istoric în Formula 1! A câştigat primele puncte în cea mai nebună cursă. Carlos Sainz, prima victorie a carierei!

Mick Schumacher a fost protagonistul unui moment istoric în Formula 1. Fiul legendarului Michael Schumacher a câştigat primele puncte din carieră în cea mai nebună cursă a anului de la Silverstone.

Sportivul de 23 de ani este la al doilea sezon în Marele Circ, la echipa Haas. Dacă anul trecut, Schumacher jr. nu a impresionat, dar nici nu a dezamăgit, după ce a înregistrat doar trei abandonuri în 22 de curse (niciun punct), în ediţia actuală a Campionatului Mondial a ajuns deja la trei accidente în şapte Grand Prix-uri.

Mick Schumacher a terminat pe locul 8 în Marele Premiu de Formula 1, de la Silverstone. Acestea au fost primele puncte câştigate în carieră de fiul marelui Michael Schumacher.

Carlos Sainz (Ferrari) a câştigat, duminică, Grand Prix-ul Marii Britanii, a zecea etapă a Campionatului Mondial de Formula 1. „Nu ştiu că se zic! E uluitor! Este o zi specială pe care nu o voi uita!”, a reacţionat acesta.

Sainz, care a pornit din pole position, a obţinut primul său succes. Sergio Perez (Red Bull Racing) s-a clasat pe locul doi, iar Lewis Hamilton (Mercedes) a terminat al treilea.

Top 10 este completat de Charles Leclerc (Ferrari), Fernando Alonso (Alpine), Lando Norris (McLaren), Max Verstappen (Red Bull Racing), Mick Schumacher (Haas), Sebastien Vettel (Aston Martin) şi Kevin Magnussen (Haas).

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și