Închide meniul

Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45)

Antena Sport Publicat: 16 septembrie 2024, 12:45

Reclamă
Programul complet al Marelui Premiu din Singapore! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY (14:45)

Programul complet al Marelui Premiu din Singapore

Marele Premiu din Singapore 2023/ Profimedia

Programul complet al Marelui Premiu din Singapore | Etapa a 18-a din Formula 1 se va desfăşura în perioada 20-22 septembrie, live integral în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marea cursă va fi duminică, de la ora 14:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Programul complet al Marelui Premiu din Singapore

Prima sesiune de antrenamente se va desfăşura vineri, de la ora 12:30, live în AntenaPLAY. A doua sesiune va fi live tot în AntenaPLAY, de la ora 16:00.

Ziua de sâmbătă va începe cu a treia sesiune de antrenamente libere, care va fi live de la ora 12:30. Calificările se vor desfăşura de la ora 16:00, în direct şi pe Antena 3 CNN.

Marea cursă de la Singapore va fi în direct pe Antena 1 şi live în AntenaPLAY, duminică, de la ora 14:45.

Reclamă
Reclamă

Anul trecut, Carlos Sainz a câştigat Marele Premiu din Singapore, fiind urmat de Lando Norris şi Lewis Hamilton. Tot pilotul de la Ferrari a plecat din pole-position. Max Verstappen s-a clasat pe locul cinci în cursă, după ce a plecat de pe poziţia a 11-a.

Campionul mondial en-titre traversează o perioadă dificilă, fiind fără victorie de şapte etape. Concret, olandezul a triumfat ultima dată în Marele Premiu al Spaniei.

În ultima etapă, în Marele Premiu al Azerbaidjanului, Oscar Piastri a triumfat, podiumul fiind completat de Charles Leclerc şi George Russell.

Reclamă

McLaren a urcat pe prima poziţie în clasamentul constructorilor, după cursa de la Baku, depăşind-o pe rivala Red Bull. Echipa britanică a profitat de faptul că austriecii au avut un singur pilot în puncte, pe Max Verstappen, clasat pe locul cinci. Sergio Perez a făcut accident cu Carlos Sainz în penultimul tur şi ambii au încheiat cursa prematur.

Programul Marelui Premiu din Singapore:

Vineri:

  • 12:30 – Antrenament 1 (AntenaPLAY)
  • 16:00 – Antrenament 2 (AntenaPLAY)

Sâmbătă:

  • 12:30 – Antrenament 3 (AntenaPLAY)
  • 16:00 – Calificări (Antena 3 CNN, AntenaPLAY)

Duminică:

  • 14:45 – Cursa (Antena 1, AntenaPLAY)

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Cine este mai voloros?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:30 17 sept.

Andrei Raţiu a marcat pentru Rayo Vallecano în meciul cu Osasuna! Echipa internaţionalului român a câştigat cu 3-1

0:03 17 sept.

„O ruşine” Marius Şumudică şi-a făcut praf jucătorii după înfrângerea cu U Cluj: „Nu accept aşa ceva”! Le-a cerut scuze fanilor

23:58

Ioan Ovidiu Sabău, cu picioarele pe pământ după Rapid – U Cluj 0-2. Mesaj direct pentru jucători: „Să nu uităm!”

23:55

VIDEOEstrela – Boavista 2-2 a fost în AntenaPLAY. Nani a marcat în ultimul meci al etapei a 5-a din Liga Portugal

23:46

„A venit mama la mine şi mi-a adus caşcaval” Dan Nistor, replică fabuloasă după ce U Cluj s-a distanţat în fruntea clasamentului!

23:39

Cristi Săpunaru și-a turnat cenușă în cap după Rapid – U Cluj 0-2: „Am făcut-o de oaie!”

1 Al Ahli – Persepolis 1-0, în AntenaPLAY. Al Nassr, egal pe terenul lui Al-Shorta. Rezultatele serii din Liga Campionilor Asiei 2 Rapid – Universitatea Cluj 0-2. „Șepcile roșii” și-au întărit poziția de lider. „Berto” și Nistor i-au adus victoria lui Sabău 3 “Pilotul numărul 2” obține iar locul 1! Analiza lui Adrian Georgescu, după Marele Premiu al Azerbaidjanului 4 FotoImagini copleşitoare cu Alex Băluţă lângă sicriul lui Gigi Mulţescu: „Era un om minunat! M-a îngrijit ca pe o floare” 5 VIDEOEsteghlal – Al Gharafa 3-0. Florinel Coman a debutat în Liga Campionilor Asiei 6 FotoCristi Borcea, devastat de moartea lui Gigi Mulţescu! Gestul făcut pentru familia regretatului fotbalist
Citește și