Închide meniul
VIDEO

Abbi Pulling a câștigat ambele curse din etapa de F1 Academy de la Singapore! Cursele au fost în direct în AntenaPLAY

Viviana Moraru Publicat: 22 septembrie 2024, 11:00

Reclamă
Abbi Pulling a câștigat ambele curse din etapa de F1 Academy de la Singapore! Cursele au fost în direct în AntenaPLAY

Abbi Pulling a câștigat ambele curse din etapa de F1 Academy de la Singapore!

Abbi Pulling / Profimedia Images

Abbi Pulling a câștigat ambele curse din etapa de F1 Academy de la Singapore! A cincea etapă a sezonului de Academy s-a desfăşurat pe circuitul Marina Bay, în acest week-end. După ce sâmbătă a câştigat prima cursă din Singapore, duminică britanica s-a impus şi în cea de a doua cursă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În perioada 20-22 septembrie va avea loc şi etapă de Formula 1, la Singapore. Marea cursă va fi duminică, de la ora 14:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

VEZI AICI F1 ACADEMY DE LA SINGAPORE, LIVE ÎN ANTENAPLAY

Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore

Update 22 septembrie, ora 11:10: Abbi Pulling a câştigat şi cea de a doua cursă de F1 Academy din Singapore! Pe locul 2 s-a clasat Maya Weug, iar pe 3 franţuzoaica Doriane Pin

Update 22 septembrie, ora 10:35: A început a doua cursă de F1 Academy de la Singapore

Reclamă
Reclamă

Update 11:00: Abbi Pulling a câștigat prima cursă de la Singapore, după ce tot ea a plecat din pole-position.

Update 10:05: A început prima cursă de la Singapore.

Update 15.00:  Abbi Pulling, pe primul loc după calificările la F1 Academy!

Reclamă

Update 11.30: A avut loc prima sesiune de antrenament! Calificările vor avea loc la ora 14:00.

Update 10.20: Au început antrenamentele la F1 Academy de la Singapore!

În precedenta etapă, care s-a desfăşurat pe circuitul de la Zandvoort, din Ţările de Jos, Abby Pulling a câştigat prima cursă, iar în cea de-a doua cursă a triumfat Doriane Pin.

Abby Pulling a avut un week-end excelent la Zandvoort, tot ea obţinând şi o clasare în pole-position, în ambele curse.

La Singapore, etapa de F1 Academy va debuta cu sesiunea de antrenamente, care se va desfăşura vineri, de la ora 10:20, live în AntenaPLAY. Ulterior, tot vineri, de la ora 14:00, se vor desfăşura calificările.

Sâmbătă va avea loc prima cursă, care va începe de la ora 10:05. A doua cursă se va desfăşura duminică, de la ora 10:35, ambele fiind de asemenea live în AntenaPLAY.

După patru etape disputate din F1 Academy, Abbi Pulling este pe primul loc în clasamentul general, cu 160 de puncte, fiind urmată de Doriane Pin, cea care a acumulat 119 puncte.

Ultimele două runde din F1 Academy se vor desfăura în Qatar (29 noiembrie – 1 decembrie) şi în Emiratele Arabe Unite (6-8 decembrie).

Programul complet din F1 Academy:

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:45

Darius Olaru, dublă de senzaţie în FCSB – RFS! Florin Tănase i-a dat un assist genial căpitanului roş-albaştrilor

23:32

„Absolut ridicol!” Radu Drăguşin, făcut praf după ce a fost eliminat în Tottenham – Qarabag! Contraperformanţe istorică

23:15

FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă!

23:06

Radu Drăguşin, eliminat în minutul 7 al meciului Tottenham – Qarabag! Greşeală imensă a fundaşului naţionalei

22:58

Gigi Becali, inspiraţie fabuloasă în FCSB – RFS! Marius Ştefănescu a dat lovitura, din pasa lui Vlad Chiricheş

22:56

Gafă uriaşă în apărarea FCSB-ului, la golul lui RFS! Chiricheş, Miculescu şi Bîrligea s-au încurcat reciproc pe Arena Naţională

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?”
Citește și