Închide meniul
VIDEO

Larry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2024, 13:20

Reclamă
Larry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

Larry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

Larry ten Voorde / Profimedia

Larry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY. Pilotul olandez a câştigat a câştigat şi a treia etapă, după ce s-a impus şi în cursele de la Imola şi Monaco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În total, Porsche Supercup are 8 etape în 2024. Etapa din Austria a avut loc în perioada 28-30 iunie şi s-a văzut LIVE în AntenaPLAY.

Abonaţii AntenaPLAY pot urmări aici etapa din Porsche Supercup din Austria!

Larry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria, LIVE în AntenaPLAY! A treia victorie a olandezului

Update 13:20: Larry Ten Voorde a câştigat cursa de Porsche Supercup din Austria. Pilotul olandez a ajuns la trei victorii la rând. Pe locul secund a încheiat Harry King, în timp ce podiumul a fost completat de Marvin Klein.

Update duminică, 12:45: A început cursa din Porsche Supercup din Austria.

Reclamă
Reclamă 4

Update 20:00: S-a încheiat sesiunea de antrenamente. Harry King, de la BWT Lechner Racing a înregistrat cel mai bun timp, 1:31:956.

Update 19:00: Au început antrenamentele din etapa din Porsche Supercup din Austria!

Olandezul Larry ten Voorde a câştigat primele două curse din calendarul Porsche Supercup. Acesta domină fără drept de apel începutul de sezon, fiind câştigătorul celor două curse după ce a plecat din pole-position de fiecare dată şi a înregistrat şi cel mai bun timp.

Reclamă

Weekend-ul de la Spielberg începe vineri, de la ora 19:00, atunci când vor avea loc antrenamentele. Sâmbătă, de la ora 15:50, vor începe calificările, urmând ca duminică, de la ora 12:45, să aibă loc cursa. Antrenanemntele, calificările şi cursa sunt LIVE în AntenaPLAY.

Program Porsche Supercup din Austria 2024:

  • Vineri – Antrenament – ora 19:00
  • Sâmbătă – Calificări – ora 15:50
  • Duminică – Cursă – 12:45

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:40

LIVE TEXTAnglia – Slovacia 2-1. Bellingham a egalat în minutul 5 al prelungirilor, cu o execuţie magnifică. Kane a marcat şi el

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

20:27

FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024

20:19

Lando Norris l-a desfiinţat pe Max Verstappen: „A fost disperat! Mi-a distrus cursa şi maşina”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și