Închide meniul

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

Alex Masgras Publicat: 27 iulie 2024, 22:11

Reclamă
Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

Marele Premiu al Belgiei / Profimedia

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la ora 15:45. Etapa cu numărul 14 are loc pe legendarul circuit Spa-Francorchamps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Charles Leclerc este pilotul care va pleca de pe prima poziţie în cursa de duminică. Max Verstappen a fost cel mai rapid pilot în calificările de duminică, dar olandezul a primit o penalizare de 10 poziţii pentru că a ajuns la al cincilea motor cu combustie internă în acest sezon.

Cursa din Marele Premiu al Belgiei e LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45). Charles Leclerc va pleca din pole-position

Charles Leclerc, pilotul care va pleca din pole-position, speră să obţină a doua victorie în Marele Premiu al Belgiei. El s-a mai impus la Spa în 2019, atunci când a obţinut şi prima sa victorie în Marele Circ.

Pilotul celor de la Ferrari va fi urmat în grila de start de Sergio Perez. Mexicanul celor de la Red Bull se află sub o presiune uriaşă înaintea vacanţei de vară, după rezultatele modeste din ultima perioadă.

Din linia a doua vor pleca Lewis Hamilton şi Lando Norris, în timp ce linia a treia este ocupată de Oscar Piastri şi George Russell. Aşa arată grila de start pentru duminică:

Reclamă
Reclamă 4

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

Calificările s-au disputat pe pistă udă, iar Max Verstappen a reuşit să treacă cu brio de provocările pistei de la Spa. Duminică se anunţă o zi cu temperaturi ridicate şi fără ploaie, iar Verstappen nu ştie încă dacă monopostul Red Bull va fi la fel de rapid în aceste condiţii în cursa care va fi transmisă în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, duminică, de la ora 15:45:

„A fost o calificare foarte bună pentru mine, vremea a fost ok, am putut să ţinem calificările. Pneurile au rămas în condiţii bune. Sunt fericit, maşina a funcţionat foarte bine. Am putut să mă concentrez pe tururile mele. Au fost tururi foarte curate pe un circuit umed, ceea ce este foarte dificil.

Reclamă

Mâine va fi mai cald, fără ploaie. Vom avea probleme cu degradarea pneurilor. Trebuie să ne asigurăm că vom trata pneurile bine. Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine, sper că ne vom putea implica în luptă şi sper că voi putea să avansez.

Cursele se pot pierde în virajul 1, vom vedea ce se va întâmpla la start. E o cursă lungă, foarte grea pentru pneuri. Vom încerca să facem un management bun al pneurilor.

Astăzi a fost o zi foarte bună, dar pe ploaie. Mâine, pe uscat, o să fie o luptă serioasă. Vom încerca să facem cât mai bine şi să sperăm că ne putem lupta cu Ferrari şi Mercedes în faţa noastră”, a declarat Max Verstappen, după calificări.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50

Sepsi – Dinamo 1-1! Neagu, gol la 2 minute după ce a intrat pe teren. „Câinii” rămân fără victorie la Sfântu Gheorghe din 2019

23:23

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. David Popovici şi Bernie Szocs intră in actiune. Programul complet

23:11

Eliza Samara, în turul 2, la proba de simplu de tenis de masă de la Jocurile Olimpice 2024

22:59

„Fum alb! Avem antrenor la națională” Basarab Panduru mai are o singură nedumerire, după negocierile purtate de Răzvan Burleanu

22:00

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

21:47

Răzvan Burleanu s-a înțeles cu viitorul selecționer al României: „90% el va fi!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia nu se va mai relua! Zak O’Sullivan a fost declarat câştigător, LIVE în AntenaPLAY 6 Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment
Citește și