Închide meniul
Video

Reportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV

Publicat: 16 mai 2024, 21:19

Reclamă

Reportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna

Imagini exclusive de la Imola, înainte de Marele Premiu de Formula 1 / AS.ro

Reportaj special de la Imola. S-au vărsat lacrimi pentru Ayrton Senna în locul în care brazilianul şi-a pierdut viaţa. Aflată pe circuitul unde piloţii se vor întrece de mâine, corespondentul Antena 1, Camelia Bălţoi, a luat parte la alergarea spre locul în care Senna şi-a pierdut viaţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toţi piloţii le-au adus un omagiu, la Imola, celor care au murit în urmă cu 30 de ani pe circuit, Ayrton Senna şi Roland Ratzenberger. Vettel a dat startul unei alergări în memoria celor doi piloţi.

Reportaj special de la Imola

Toată lumea aleargă, ne îndreptăm spre curba de la Tamburello, acolo unde Senna şi-a pierdut viaţa„, a declarat, de pe pistă, Camelia Bălţoi.

Şi două căşti purtate de legendarul pilot brazilian au fost expuse pe circuit. Piloţii au depus flori la statuia lui Senna, din dreptul curbei în care a avut loc impactul mortal.

Anul trecut, cursa a fost anulată din cauza inundaţiilor. Şi acum „s-au rupt norii”. Cursa de la Imola e duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPlay. Antrenamentele sunt vineri şi sâmbătă în AntenaPLAY, iar calificările sâmbătătă, şi pe Antena 3 CNN, de la 16:45.

Reclamă
Reclamă 4

Programul complet al Marelui Premiu de la Imola (17-19 mai, AntenaPLAY)

Iată programul complet al Marelui Premiu de la Imola, care va avea loc în perioada 17-19 mai, în AntenaPLAY. Pentru prima oară în acest sezon, „Marele Circ” vine în Europa, iar cu această ocazie vom asista şi la revenirea unui weekend clasic de F1, după ce ultimele două Grand Prix-uri au avut şi curse de sprint.

Formula 1 revine în Europa, iar prima cursă pe acest continent va avea loc la Imola, pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari. Vineri au loc primele două sesiuni de antrenamente. Prima va începe la ora 14:30, în timp ce a doua va începe la ora 18:00. Ambele vor putea fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

Ziua de sâmbătă începe cu a treia sesiune de antrenamente de la Imola, care va începe la ora 13:30. FP3 se va vedea LIVE în AntenaPLAY. De la ora 17:00 vor avea loc calificările Marelui Premiu de la Imola, care vor putea fi urmărite în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:50 13 iun.

Germania – Scoţia LIVE TEXT (22:00)! Se dă startul la EURO 2024. Echipele probabile la meciul de debut al turneului final

23:45 13 iun.

Franţa, antrenament cu 4000 de fani, înainte de EURO 2024! Ce s-a întâmplat cu Kylian Mbappe la ultima şedinţă de pregătire

23:33 13 iun.

Virgil Van Djik ar putea deveni cel mai bine plătit fundaș din lume! Al-Nassr vrea să îl facă coleg cu Cristiano Rolando

23:30 13 iun.

VideoReportaj special cu românii din Wurzburg. E sărbătoare în oraşul care a devenit „casa” tricolorilor pe durata EURO 2024!

22:58 13 iun.

Jaqueline Cristian a semnat cu CS Dinamo! Lovitură reușită de clubul din Ștefan cel Mare! Prima reacție a jucătoarei

22:52 13 iun.

Rivalul lui David Popovici, probleme înaintea Jocurilor Olimpice de la Paris: „Mi s-au administrat patru injecţii cu cortizon”

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 3 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO 6 FotoGafă la CSA Steaua! Clubul Armatei a premiat un fost jucător al „roş-albaştrilor” ce susţine că FCSB e Steaua: „Ce caută acolo?”
Citește și