Închide meniul
VIDEO

Max Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45)

Alex Masgras Publicat: 18 mai 2024, 18:04 / Actualizat: 18 mai 2024, 20:47

Reclamă
Max Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45)

Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola!

Max Verstappen / Profimedia

Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola! Iată programul complet al Marelui Premiu de la Imola, care are loc în perioada 17-19 mai, în AntenaPLAY. Pentru prima oară în acest sezon, „Marele Circ” vine în Europa, iar cu această ocazie vom asista şi la revenirea unui weekend clasic de F1, după ce ultimele două Grand Prix-uri au avut şi curse de sprint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa Marelui Premiu de la Imola este duminică, de la ora 15:45, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

ABONAŢII ANTENAPLAY POT URMĂRI AICI ANTRENAMENTELE MARELUI PREMIU DE LA IMOLA

Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola!

UPDATE: Oscar Biastri a fost retrogradat 3 locuri! În loc de poziţia a 2-a, el va pleca de pe locul 5 în Marele Premiu de la Imola

 
View this post on Instagram
 
A post shared by FORMULA 1® (@f1)

Reclamă
Reclamă 4

UPDATE: Max Verstappen va pleca din pole position la Marele Premiu de la Imola!

UPDATE: În Q2 au fost eliminați: Perez, Ocon, Stroll, Albon și Gasly!

Reclamă

UPDATE: Final de Q2!

UPDATE: În Q1 au fost eliminați: Bottas, Sargeant, Zhou, Magnussen și Alonso!

UPDATE: Final de Q1!

UPDATE: Au început Calificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola!

Update 14:32: Oscar Piastri a fost cel mai rapid pilot din a treia sesiune de antrenamente (1:15.529). Australianul de 23 de ani a fost urmat de coechipierul de la McLaren, Lando Norris, în timp ce al treilea cel mai bun timp a fost al lui Carlos Sainz, de la Ferrari.

Update 14:28: S-a reluat sesiunea.

Update 14:24: Steag roşu! Sergio Perez a pierdut controlul monopostului şi s-a oprit în zidul de protecţie.

Update 14:02: S-a reluat a treia sesiune de antrenamente.

Update 13:55: Steag roşu în FP3! Fernando Alonso a ieşit în decor şi a lovit zidul de protecţie. Din fericire, pilotul spaniol a ieşit singur din maşină, dar mecanicii de la Aston Martin vor avea mult de muncă pentru ca Alonso să poată lua startul în calificări.

Update sâmbătă, 13:30: A început a treia sesiune de antrenamente de la Imola.

Update 19:00: Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot şi în a doua sesiune de antrenamente.

Update 18:00: A început a doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola în AntenaPLAY.

Update 15:30: S-a încheiat prima sesiune de antrenamente. Cel mai rapid pilot al sesiunii a fost Charles Leclerc de la Ferrari (1:16.990), în timp ce George Russell de la Mercedes a înregistrat al doilea cel mai bun timp (1:17.094). Al treilea pilot al sesiunii a fost Carlos Sainz.

Update 15:29: Max Verstappen a avut şi el probleme pe finalul primei sesiuni de antrenamente.

Update 15:09: Lewis Hamilton a pierdut controlul monopostului, dar a reuşit să evite contactul cu parapetul.

Update 14:50: Steag roşu în FP1! Motorul lui Alexander Albon a cedat, iar sesiunea a fost întreruptă pentru ca monopostul Williams să fie scos de pe circuit.

Update 14:30: A început prima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola.

Update 17 mai: Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său. Detalii AICI.

Update 17 mai: Prima sesiune de antrenamente de la Imola va începe la ora 14:30, în timp ce a doua sesiune este programată la oar 18:00. Ambele sesiuni vor fi LIVE în AntenaPLAY.

Update 16 mai: Reportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. Detalii AICI.

Update 15 mai: Alexander Albon și-a prelungit contractul cu Williams! Detalii AICI.

Update 15 mai: Christian Horner, anunţ ferm despre viitorul lui Max Verstappen la Red Bull. Detalii AICI.

Update 14 mai: Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes. Detalii AICI.

Formula 1 revine în Europa, iar prima cursă pe acest continent va avea loc la Imola, pe Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Vineri au loc primele două sesiuni de antrenamente. Prima va începe la ora 14:30, în timp ce a doua va începe la ora 18:00. Ambele vor putea fi urmărite LIVE în AntenaPLAY.

Ziua de sâmbătă începe cu a treia sesiune de antrenamente de la Imola, care va începe la ora 13:30. FP3 se va vedea LIVE în AntenaPLAY. De la ora 17:00 vor avea loc calificările Marelui Premiu de la Imola, care vor putea fi urmărite în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Cursa de duminică va începe la ora 16:00 şi va putea fi urmărită pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

În urmă cu un an, Marele Premiu de la Imola a fost anulat, din cauza inundaţiilor care au avut loc în regiunea Emilia-Romagna.

Programul Marelui Premiu de la Imola:

Vineri, 17 mai

Sâmbătă, 18 mai

Duminică, 19 mai

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Formula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:39

Situaţie fără precedent în grupa României de la EURO 2024! Niciodată nu s-a mai întâmplat asta la o ediţie de Campionat European

0:38

„E bine că am scăpat cu 2-0!” Basarab Panduru, concluzie dură după meciul cu Belgia: „Nu e corect scorul!”

0:18

Edi Iordănescu, prima reacție după Belgia – România 2-0! Pronostic uriaș pentru fani: „Sunt sigur de asta!”

0:18

„Nu ne demoralizăm!” Radu Drăguşin, mesaj de luptă după Belgia – România 2-0: „Avem cele mai mari şanse să ne calificăm”

0:15

Nicolae Stanciu, discurs de căpitan după Belgia – România 2-0: „Sunt mândru de toţi colegii! Rezolvăm calificarea cu Slovacia!”

0:06

„România trebuie să sufere până la ultimul meci” Denis Drăguș, prima reacție după Belgia – România 2-0!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 3 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 4 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 5 FotoAnunţul făcut de soţia lui Andriy Lunin, cu o zi înainte de România – Ucraina. Reacţie despre ultimatumul de la Real Madrid 6 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3
Citește și