Închide meniul

Sergio Perez a anunţat când se retrage din Formula 1: „Mi-a luat trei secunde să iau decizia”

Antena Sport Publicat: 1 octombrie 2024, 14:38

Reclamă
Sergio Perez a anunţat când se retrage din Formula 1: „Mi-a luat trei secunde să iau decizia

Sergio Perez, pilotul secundar al celor de la Red Bull, a anunţat când se va retrage din Formula 1

AntenaSport

Sergio Perez, pilotul secundar al celor de la Red Bull, a anunţat când se va retrage din Formula 1. Mexicanul în vârstă de 34 de ani a venit cu clarificări după ce s-a zvonit că îşi va anunţa retragerea după Marele Premiu din Mexic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ultima perioadă, viitorul pilotului mexican a fost pus sub semnul întrebării, motiv care a dus la speculaţii despre retragerea sa din Formula 1, la finalul acestui sezon. Jurnalistul Joe Saward a susţinut după Marele Premiu din Singapore că Sergio Perez îşi va anunţa retragerea după cursa din Mexic, care va avea loc la finalul lunii octombrie şi care va fi live în AntenaPLAY.

Sergio Perez a anunţat când se retrage din Formula 1

Pilotul a venit cu o reacţie dură după zvonurile apărute, susţinând că retragerea sa din Motorsport este încă la cel puţin doi ani distanţă. Declaraţiile sale vin după ce jurnalistul britanic a anunţat că RedBull a găsit, deja, un înlocuitor pentru mexican.

„În aceste ultime șase luni m-am gândit la asta, dar mi-a luat trei secunde să iau decizia„, a declarat Sergio Perez despre retragere, potrivit DAZN.

Mai mult, pilotul în vârstă de 34 de ani a mărturisit că nu şi-ar putea ierta niciodată decizia de a renunţa la sportul care l-a consacrat.

Reclamă
Reclamă

„În cele din urmă, ar fi calea cea mai ușoară, după atâția ani, să renunț. Nu m-aș fi iertat niciodată pentru asta. Vreau să-mi termin cariera când vreau eu și nu când îmi spune cineva. Acesta este principalul meu obiectiv: să ajung în punctul în care îmi pot decide viitorul„, a mai precizat pilotul Red Bull.

Sergio Perez nu are nici o victorie în sezonul acesta de Formula 1

Mexicanul nu s-a făcut remarcat în sezonul actual de Formula 1, acumulând în primele 18 runde doar 144 de puncte. Acesta ocupă locul 8 în clasamentul general al piloţilor, în timp ce Max Verstappen, colegul său de la Red Bull, conduce în lupta pentru cel de-al patrulea titlu mondial consecutiv, cu un punctaj de 331 de puncte. În sezonul 2024, mexicanul în vârstă de 34 de ani nu are nici o victorie, obţinând 14 clasări în top 10, dintre care trei pe locul doi.

Sergio Perez a debutat în Formula 1 în anul 2011, iar până acum a obţinut şase victorii şi 39 de clasări pe podium. În continuare, mexicanul susţine că este motivat şi că îşi doreşte cât mai multe reuşite.

Reclamă

„Pentru moment, sunt foarte motivat, să fiu sincer, chiar vreau să continui în F1. Îmi place asta. În special momentele bune de care te bucuri cu adevărat, dar înveți să te bucuri și de cele rele”, a mai spus pilotul celor de la Red Bull.

Când se va retrage Segio Perez din Formula 1

De asemenea, Perez a dezvăluit şi la ce vârstă intenţioneze să se retragă din Formula 1. Acesta a precizat că nu vrea să concureze până la vârsta de 40 de ani, aşa cum o face Fernando Alonso, care acum are 43 de ani.

Cu toate acestea, se pare că retragerea sa nu va avea loc în viitorul apropiat, pilotul menţionând că „va mai fi aici pentru cel puțin încă doi ani. Cu toate acestea, nu mă văd în Formula 1 pentru mult mai mult timp„.

Contractul lui Sergio Perez cu Red Bull se va încheia la finalul sezonului 2025.

Ai sport în AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi. În 2024, competițiile de Formula 1™, Formula 2™, Formula 3™ se văd în direct și integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live – AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marile premii de Formula 1™ vor putea fi urmărite în direct online.

Pe lângă acestea, abonații pot urmări și Liga Campionilor Asiei, Liga Portugal, Campionatul Greciei sau evenimente de MMA, gale de box, F1 Academy sau tenis de masă.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:22

Reacţia fanilor lui Rangers, după ce Ianis Hagi a revenit la prima echipă: „A revenit Prinţul!” Mesaj direct pentru antrenor

18:19

Fiul cel mare al lui Zlatan Ibrahimovici a fost convocat la naţionala U18 a Suediei! Maximilian îi calcă pe urme tatălui

17:59

„E o isterie” Helmut Duckadam a reacţionat vehement atunci când a aflat ce transfer va face FCSB: „De unde a apărut?”

17:40

Ianis Hagi s-a întors la prima echipă a lui Rangers! Primele imagini cu fiul „Regelui” la antrenamente

17:28

Florin Prunea, avertisment pentru FCSB înaintea disputei cu PAOK: „Va fi un cu totul alt meci”! Ce a spus despre echipa greacă

17:16

El este arbitrul-culturist din Liga 1! Cum arată la 47 de ani

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 3 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și