Închide meniul

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 29 aprilie 2023, 17:07

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului

Foto: Profimedia

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pentru acest rezultat, mexicanul de la Red Bull și-a trecut în cont 8 puncte, în timp ce Leclerc și Verstappen, 7, respectiv 6 puncte.

Sergio Perez a câștigat cursa sprint din Marele Premiu al Azerbaidjanului! Charles Leclerc și Max Verstappen au completat podiumul

Charles Leclerc a avut parte de un start foarte bun și s-a distanțat de Sergio Perez. Lewis Hamilton a plecat și el excelent, reușind să-l depășească pe Max Verstappen. Yuki Tsunoda a lovit zidul, pe circuit fiind introdus Safety Car-ul. Charles Leclerc nu a avut niciun fel de problemă nici la restart, reușind să se distanțeze câteva tururi de concurență.

Totuși, în turul 8, Sergio Perez l-a atacat pe Charles Leclerc și a reușit depășirea, monopostul Red Bull fiind în continuare etalon în regim de cursă. Din acel moment, mexicanul nu a mai cedat până la final prima poziție.

Top 8 – Sprint, Marele Premiu al Azerbaidjanului

  1. Perez
  2. Leclerc
  3. Verstappen
  4. Russell
  5. Sainz
  6. Alonso
  7. Hamilton
  8. Stroll

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1: „Lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa!”

Fernando Alonso crede că se va schimba ordinea la vârf în Formula 1. Pilotul celor de la Aston Martin este sigur că îmbunătățirile care vor fi aduse la monoposturi o să facă diferența pe parcursul sezonului.

Reclamă

Până acum, dublul campion mondial spaniol a reușit să se claseze pe podium în fiecare dintre cele 3 curse desfășurate: Bahrain, Arabia Saudită și Australia.

„Cred că la primele 3 curse, ele fiind în afara Europei, a fost foarte dificil de adus upgrade-uri la monoposturi. Dar de acum înainte, lucrurile vor fi diferite în cursele din Europa, iar asta depinde de cât de bune vor fi upgrade-urile aduse de echipe.

La Aston Martin totul este foarte bine momentan. Nu ne-am fi așteptat să fim pe podium înainte de startul sezonului, însă am reușit să facem asta la fiecare cursă până acum. Orice vine de acum înainte e un bonus.

Reclamă 4 / 0/3

Ne folosim de fiecare oportunitate și învățăm cât mai multe lucruri ca să evoluăm ca echipă. Să nu uităm că ne luptăm cu Red Bull, Mercedes, Ferrari, echipe care sunt obișnuite cu acest tip de presiune atunci când vine vorba de adus îmbunătățiri la monoposturi. Poate pentru noi sezonul 2023 e doar un proces de învățare. Rămânem cu picioarele pe pământ și vedem ce se întâmplă”, a declarat Fernando Alonso, potrivit autosport.com

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 LIVE SCOREUTA – Oţelul 1-0. Duel de foc pentru primul loc din play-out între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și