Închide meniul

Sergio Perez are încredere că poate deveni campion mondial în Formula 1: „Nu sunt un pilot bun doar pe circuitele stradale!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 6 mai 2023, 19:13

Sergio Perez are încredere că poate deveni campion mondial în Formula 1: Nu sunt un pilot bun doar pe circuitele stradale!”

Sergio Perez are încredere că poate deveni campion mondial în Formula 1

Foto: Profimedia

Sergio Perez are încredere că poate deveni campion mondial în Formula 1. Pilotul celor de la Red Bull Racing este convins că se poate lupta de la egal la egal cu Max Verstappen pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actualmente, după primele 4 etape din acest sezon, Sergio Perez se află pe locul 2 în clasamentul piloților, la doar 6 puncte în spatele colegului de echipă.

Sergio Perez are încredere că poate deveni campion mondial în Formula 1: „Nu sunt un pilot bun doar pe circuitele stradale!”

„Motivul pentru care sunt atât de puternic pe circuitele stradale e reprezentat de abilitatea mea de a avea mai multă încredere în mașină față de sezoanele precedente. Nu văd de ce nu aș putea face asta și pe restul circuitelor, nu sunt un pilot bun doar pe circuitele stradale.

Cred că atunci când pilotezi pe un circuit stradal, trebuie să fii foarte hotărât în cursă și să te descurci bine cu presiunea. Nu esti lăsat să faci greșeli pe un circuit de acest fel.

Până la urmă, am câștigat la Baku pentru că am fost foarte rapid, nu contează ce fel de pistă e. Dacă am putut face asta la Baku, sunt convins că pot face la fel oriunde”, a declarat Sergio Perez, potrivit autosport.com.

Reclamă

Charles Leclerc, optimist în legătură cu upgrade-ul adus de Ferrari la Miami: „Ar trebui să fie un pas în direcția potrivită!”

Charles Leclerc este optimist în legătură cu upgrade-ul adus de Ferrari la Miami. Deși a avut parte de un start de sezon foarte modest, Scuderia încearcă să revină în lupta pentru victorii, iar primul upgrade important va fi adus în acest weekend, la cursa de la Miami.

După primele 4 etape din actualul sezon, Scuderia Ferrari a obținut un singur podium, prin Charles Leclerc, săptămâna trecută în Marele Premiu al Azerbaidjanului.

Deși pe un singur tur de circuit Charles Leclerc se poate duela cu piloții de la Red Bull, în regim de cursă situația stă diferit. Monopostul Ferrari distruge pneurile și nu poate ține ritmul cu rivalii, însă upgrade-urile care vor fi aduse pot îmbunătăți acest aspect.

Reclamă 4 / 0/3

„Upgrade-ul ar trebui să fie un pas în direcția potrivită. Nu cred că va fi de ajuns pentru a ne lupta cu Red Bull, dar sunt convins că va fi un pas înainte. Cursa din Baku a fost foarte bună. După primele 3 curse, chiar aveam nevoie de asta. Am avut ghinion în Bahrain și în Australia, din cauza acelui incident cu Lance Stroll, dar în Azerbaidjan totul a mers bine.

Am avut primul pole position din acest sezon, ceea ce ne arată că suntem puternici în regim de calificare. În cursă însă, mai avem de recuperat teren, Red Bull e prea puternică în acest moment”, a declarat Charles Leclerc, potrivit autosport.com.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și