Închide meniul

„Ştiu mai multe decât voi!” Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Viviana Moraru Publicat: 24 mai 2024, 11:50

Reclamă
„Ştiu mai multe decât voi! Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Carlos Sainz/ Profimedia

Carlos Sainz a oferit o reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, chiar înainte de Marele Premiu de la Monaco, care va fi live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Pilotul rămâne fără contract la finalul sezonului, după ce se va despărţi de Ferrari, însă nu se grăbeşte să ia o decizie pentru următoarea sa aventură în Marele Circ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cursa din Marele Premiu de la Monaco va fi live, duminică, de la ora 15:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Carlos Sainz luptă pentru a doua victorie a sezonului, după cea înregistrată pe circuitul din Melbourne.

Carlos Sainz, reacţie clară despre viitorul lui în Formula 1, înainte de Marele Premiu de la Monaco

Carlos Sainz a declarat că aşteaptă să aibă toate opţiunile disponibile, înainte de a se decide pentru ce echipă va concura în sezonul viitor. Pilotul spaniol a transmis că îşi va oferi atât timp cât are nevoie, pentru a lua decizia corectă în cariera sa.

„Cred că toată lumea depinde de toată lumea, Formula 1 este ca un cerc. Nu m-am decis încă, nu ştiu unde voi pilot sezonul viitor. Şi nici nu mi-am setat vreun termen limită.

Dar vreau să spun că este o decizie atât de importantă în cariera mea, încât vreau să am toate opţiunile pe masă şi să mă gândesc la ele liniştit, pentru că sunt aproape să îmlinesc 30 de ani, astfel că următorul proiect vreau să meargă. Aşa că îmi voi oferi timpul de care am nevoie.

Reclamă
Reclamă 4

(N.r. Echipele îşi pot face termene limite şi poate rata unele proiecte) De-asta ştiu mai multe decât voi! Voi aveţi zvonurile şi toate cele, dar nu vă îngrijoraţi, nu voi lăsa să-mi scape nimic, voi lua decizia corectă. Pot să vă spun că odată ce mă voi decide, totul se va întâmpla rapid. Este vorba doar să pun totul în ordine, tot ce am nevoie în noul meu contract”, a declarat Carlos Sainz, conform formula1.com.

Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari

Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz, înainte de plecarea de la Ferrari. Pilotul spaniol va părăsi constructorul italian la finalul acestui sezon, urmând ca Charles Leclerc să piloteze alături de Lewis Hamilton.

Sainz o va părăsi pe Ferrari la finalul acestui an, iar viitorul său este sub semnul întrebării. Mai mult, statistica este îngrijorătoare pentru Sainz. Piloţii care au plecat de la Ferrari după 2006 şi nu au mai revenit în monopostul italian nu au mai câştigat niciodată un Grand Prix. Rămâne însă de văzut unde va ajunge spaniolul. Mercedes şi Red Bull sunt interesate de serviciile sale, în timp ce Audi, echipă care va intra în Formula 1 în 2026, ia în calcul aducerea pilotului de 29 de ani.

Reclamă

Michael Schumacher (2006), Phelipe Massa (2013), Fernando Alonso (2014) şi Sebastian Vettel (2018) nu au mai câştigat curse în Formula 1, după ce au plecat de la Ferrari. Kimi Raikkonen este însă excepţia de care Sainz se leagă cu siguranţă. Campionul mondial din 2007 şi ultimul campion mondial al celor de la Ferrari a mai câştigat două curse cu Lotus (2012 şi 2013). Cu toate acestea, finlandezul nu s-a mai impus în Formula 1 după ce a plecat şi a doua oară de la Ferrari, în 2018, când a pilotat pentru Alfa Romeo în perioada 2019-2021.

Ce crezi că se va întâmpla în meciul România - Ucraina, de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Serbia – Anglia 0-1. Bellingham, debut excelent la EURO 2024! Selecționata lui Southgate a început asaltul pentru marele trofeu

23:50

România – Ucraina LIVE TEXT, ora 16:00! Aşteptarea a luat sfârşit. „Tricolorii” debutează la EURO 2024! Echipele probabile

23:37

Programul românilor de luni, de la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad! Competiţia e live în AntenaPLAY

23:31

Primele imagini din cantonamentul FCSB-ului din Olanda! Marius Ştefănescu şi Daniel Popa, sub comanda lui Elias Charalambous

23:02

„Nici el nu crede!” Răzvan Raț a reacționat, după ce Nicolae Stanciu a spus că România poate învinge orice adversar la EURO 2024

22:54

Jude Bellingham a marcat primul gol al Angliei, de la EURO 2024! Cifre fabuloase ale starului de la Real Madrid

1 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și