Închide meniul

Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari

Alex Masgras Publicat: 29 aprilie 2024, 18:32

Reclamă
Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari

Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari

Carlos Sainz, înaintea Marelui Premiu al Chinei / Profimedia

Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz, înainte de plecarea de la Ferrari. Pilotul spaniol va părăsi constructorul italian la finalul acestui sezon, urmând ca Charles Leclerc să piloteze alături de Lewis Hamilton.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Formula 1™, Formula 2 şi Formula 3 se vor vedea în următorii trei ani în AntenaPLAY. 24 de curse de Formula 1 vor fi în 2024 în direct pe Antena 1, Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY.

Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari

Carlos Sainz a debutat în Formula 1 în 2015, la Toro Rosso, dar prima sa cursă câştigată a venit în 2022, la Silverstone, în monopostul celor de la Ferrari. Spaniolul are trei curse câştigate în „Marele Circ”, toate câştigate alături de constructorul italian. El s-a mai impus în la Marele Premiu din Singapore din 2023 şi la Marele Premiu al Australiei din acest an.

Sainz o va părăsi pe Ferrari la finalul acestui an, iar viitorul său este sub semnul întrebării. Mai mult, statistica este îngrijorătoare pentru Sainz. Piloţii care au plecat de la Ferrari după 2006 şi nu au mai revenit în monopostul italian nu au mai câştigat niciodată un Grand Prix. Rămâne însă de văzut unde va ajunge spaniolul. Mercedes şi Red Bull sunt interesate de serviciile sale, în timp ce Audi, echipă care va intra în Formula 1 în 2026, ia în calcul aducerea pilotului de 29 de ani.

Reclamă

Michael Schumacher (2006), Phelipe Massa (2013), Fernando Alonso (2014) şi Sebastian Vettel (2018) nu au mai câştigat curse în Formula 1, după ce au plecat de la Ferrari. Kimi Raikkonen este însă excepţia de care Sainz se leagă cu siguranţă. Campionul mondial din 2007 şi ultimul campion mondial al celor de la Ferrari a mai câştigat două curse cu Lotus (2012 şi 2013). Cu toate acestea, finlandezul nu s-a mai impus în Formula 1 după ce a plecat şi a doua oară de la Ferrari, în 2018, când a pilotat pentru Alfa Romeo în perioada 2019-2021.

Formula 1 va reveni în perioada 3-5 mai, atunci când „Marele Circ” se mută în Florida, pentru Marele Premiu din Miami. Întrecerile din Florida vor fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Reclamă 4 / 0/3

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:46 Ioan Andone cere şi el plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo: „Trebuie un antrenor român. Aş păstra doar 5 jucători” 23:26 „Vreţi să rămâneţi la Dinamo?” Zeljko Kopic, anunţ despre viitorul său după victoria cu Csikszereda: „Am 46 de ani, nu 60!” 23:20 VIDEOFinlanda – Danemarca 3-1 a fost în AntenaPLAY! Duel încins la Campionatul Mondial de hochei 23:11 Răzvan Lucescu şi-a dezvăluit clauza pe care o are în contractul cu PAOK! Ce a spus de interesul lui Beşiktaş 23:05 Palermo – Venezia 0-1, în AntenaPLAY. Eşec pentru echipa lui Nedelcearu, în turul semifinalelor play-off-ului pentru Serie A 23:01 Lotul Argentinei pentru Copa America 2024! Lionel Messi va împlini 37 de ani chiar la turneul final 22:42 Ce a spus Dennis Politic despre un transfer de la Dinamo, după „dubla” de senzaţie cu Csikszereda! 22:35 Patronul lui PAOK, mesaj emoţionant pentru Răzvan Lucescu. Urare specială şi pentru Mircea Lucescu: „Să mai trăiască 100 de ani!” 21:53 FotoDinamo – Csikszereda 2-0. „Dublă” Dennis Politic! „Câinii” au luat o opţiune serioasă pentru rămânerea în Liga 1 21:52 FCSB şi-a mai aflat o posibilă adversară din turul 1 preliminar al UEFA Champions League! Cum arată lista actualizată Vezi toate știrile
Citește și