Închide meniul

Tatăl lui Max Verstappen anunţă un real „cutremur” la Red Bull dacă Christian Horner nu va pleca: „O să explodeze”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 18:57

Reclamă
Tatăl lui Max Verstappen anunţă un real „cutremur la Red Bull dacă Christian Horner nu va pleca: „O să explodeze

Tatăl lui Max Verstappen anunţă un real "cutremur" la Red Bull dacă Christian Horner nu va pleca

Max Verstappen, la Bahrain - Profimedia Images

Tatăl lui Max Verstappen anunţă un real „cutremur” la Red Bull dacă Christian Horner nu va pleca. Jos Verstappen susţine a declarat că echipa Red Bull va „exploda” dacă şeful echipei, care a fost recent exonerat de acuzaţiile de „comportament inadecvat” faţă de o angajată, va rămâne în funcţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vor exista tensiuni în echipă atâta timp cât el va rămâne în funcţie”, a declarat fostul pilot olandez de F1 pentru suplimentul sportiv al cotidianului britanic Daily Mail din Sakhirl, sâmbătă, la câteva ore după triumful fiului său în Marele Premiu al Bahrainului, care a dat startul sezonului. „Echipa este în pericol să se destrame. Nu mai poate continua aşa. O să explodeze”, a declarat Jos Verstappen.

Tatăl lui Max Verstappen anunţă un real „cutremur” la Red Bull dacă Christian Horner nu va pleca

„Face pe victima, când el este cel care a cauzat problemele”, a adăugat el despre şeful istoric al echipei Red Bull.

Miercuri, firma austriacă a anunţat că ancheta internă a condus la exonerarea britanicului Christian Horner de orice abatere. În timp ce mai multe echipe au denunţat o lipsă de transparenţă în timpul anchetei interne, Horner a asigurat joi că unitatea în cadrul echipei sale „nu a fost niciodată atât de puternică”.

Dar trimiterea, la scurt timp după aceea, a unui e-mail anonim, care conţinea mesaje WhatsApp presupus a fi fost scrise de Horner, către jurnaliştii care urmăresc F1, oficialii sporturilor cu motor şi echipele rivale, a reaprins cazul.

Reclamă

Întrebat de Daily Mail despre sursa informaţiilor scăpate în presă, Jos Verstappen a negat orice implicare în această chestiune. „Nu are niciun sens. De ce aş face asta când Max se descurcă atât de bine aici?”.

Christian Horner, care este căsătorit cu fosta Spice Girl Geri Halliwell, prezentă alături de el la Marele Premiu al Bahrainului de sâmbătă, a negat întotdeauna acuzaţiile la adresa sa şi a declarat după GP că este convins că postul său nu este ameninţat de consecinţele anchetei.

„A fost efectuată o procedură internă completă şi îndelungată (de către un avocat din afara Red Bull), iar plângerea formulată a fost respinsă. Sfârşitul poveştii”, a mai spus el presei.

Reclamă 4 / 0/3

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și