Închide meniul

Sergio Perez, după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului: „Avem multe de învăţat după cursa asta”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 10:24

Reclamă
Sergio Perez, după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului: „Avem multe de învăţat după cursa asta

Sergio Perez, după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului

Sergio Perez, alături de Max Verstappen şi Carlos Sainz - Getty Images

Sergio Perez a vorbit după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului, primul din acest sezon al Campionatului Mondial de Formula 1™, ce va fi transmis de Antena şi în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Max Verstappen nu a avut rival la cursa din Bahrain, iar colegul său a trecut linia de finish la nu mai puţin de 22 de secunde în urma sa. Chiar şi aşa, Perez e sigur că echipa sa are multe de învăţat după Grand-Prixul de sâmbătă.

Sergio Perez, după dubla lui Red Bull de la Marele Premiu al Bahrainului

„Este maximul pe care îl puteam obţine azi. A fost o cursă complicată, în care a trebuit să fim atenţi la cauciucuri. Cred că sunt multe de învăţat din această cursă, lucruri care vor fi importante pentru titlul mondial. E perfect să începi sezonul aşa.

Am avut nişte probleme, dar sunt sigur că le vom analiza şi vom face totul pentru a nu fi surprinşi la Jeddah”, a spus Sergio Perez, citat de formula1.com.

Charles Leclerc şi Carlos Sainz, reacţii total diferite după MP al Bahrainului

Charles Leclerc a avut o zi proastă şi nu s-a ferit la finalul cursei, care a fost pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, să îşi exprime nemulţumirile legate de problemele pe care le-a avut cu frânele:

Reclamă

„A fost oribil. Am blocat roata de 7 ori în virajele 9 şi 10. De fiecare dată, frânele făceau ceva diferit şi a trebuit să concurez până la final cu aceste probleme.

Ţinând cont de ce s-a întâmplat, să termin pe locul 4 e un efort bun, dar sunt dezamăgit cu acest rezultat. Sincer, cred că puteam să termin pe locul 2 dacă nu avea aceste probleme”, a declarat Charles Leclerc.

Carlos Sainz, cel care a încheiat cursa pe a treia treaptă a podiumului, a avut altă stare de spirit la finalul primei curse din 2024:

Reclamă 4 / 0/3

„M-am simţit bine azi. Startul nu a fost cel mai bun. Am avut grijă de pneuri şi de acolo mi-am găsit ritmul. Am depăşit 2-3 maşini pentru a urca pe podium şi apoi am ţinut pasul cu cei de la Red Bull până la final, ceea ce a fost o surpriză plăcută.

Tot nu e suficient, nu suntem unde vrem să fim, dar am făcut paşi importanţi în faţă în comparaţie cu anul trecut şi avem un început solid de sezon”, a declarat şi Carlos Sainz.

Săptămâna viitoare, Antena 3 CNN va transmite calificările Marelui Premiu al Arabiei Saudite, vineri, 8 martie, de la ora 19.00 şi apoi cursa, sâmbătă, 9 martie, de la ora 19.00. Antrenamentele de pe 7 şi 8 martie pot fi urmărite integral pe AntenaPLAY, pe canalul de sport AS şi pe cel dedicat.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și