Închide meniul

Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta”

Dan Roșu Publicat: 18 martie 2024, 15:48

Reclamă
Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial: „Nu-i place asta

Tatăl noi Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial

Max Verstappen, la finalul unei curse - Getty Images

Tatăl lui Max Verstappen, Jos, a vorbit, din nou despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial, care a început noul sezon cu două victorii consecutive, la Bahrain şi în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La începutul lunii, Jos spunea că vor fi mari probleme la Red Bull, dacă Christian Horner nu va pleca, în condiţiile în care a fost exonerat de acuzaţiile de „comportament inadecvat” faţă de o angajate. Acum, acesta a dat noi declaraţii despre fiul său.

Tatăl lui Max Verstappen, noi detalii despre situaţia de la Red Bull a triplului campion mondial

„Aceste lucruri fac parte din Formula 1, dar este și necesar să ne calmăm. Este necesar să recâștigăm calmul în echipă, dar, având în vedere circumstanțele, va dura ceva timp, cred. Nu pot spune prea multe despre asta. Sperăm că se vor putea concentra din nou pe curse în curând, pentru că despre asta este vorba.

Lucrul important este că Max continuă să câștige, orice ar face. Mașina merge foarte bine și între ingineri și el nu e nimic în neregulă. Max poate face față situației, doar că primește o mulțime de întrebări despre asta. Nu-i place asta, dar face parte din Formula 1″, a spus Jos Verstappen, citat de planetf1.com.

Toto Wolff, reacţie clară despre supremaţia Red Bull

Toto Wolff a avut o reacţie clară despre supremaţia Red Bull, din actualul sezon. Şeful Mercedes susţine că echipa lui Max Verstappen şi a lui Sergio Perez este într-o altă ligă, faţă de celelalte monoposturi, având un mesaj şi pentru „rivalul” Christian Horner.

Reclamă

„Nu vreau să cad în capcana unui şef al unei echipei care în 2015 a spus că noi ar trebui să schimbăm regulile pentru că suntem prea dominanţi.

Cred că Red Bull a făcut de departe cea mai bună treabă, dintre toate echipele, în ultimii doi ani. Adică ei pot efectiv să dispară, în privinţa distanţei, deoarece nimeni nu se apropie.

Sunt într-o altă ligă. Şi sportul nostru este un sport cinstit. Cea mai bună performanţă e să fii răsplătit de maşină, de mecanici şi de oameni”, a declarat Toto Wolff, conform motorsport.com.

Reclamă 4 / 0/3

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și