Închide meniul

Un pilot de 17 ani i-ar putea lua locul lui Lewis Hamilton la Mercedes! Anunţul lui Toto Wolff

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 20:14

Reclamă
Un pilot de 17 ani i-ar putea lua locul lui Lewis Hamilton la Mercedes! Anunţul lui Toto Wolff

Un pilot de 17 ani i-ar putea lua locul lui Lewis Hamilton la Mercedes

Lewis Hamilton/ Profimedia

Un pilot de 17 ani i-ar putea lua locul lui Lewis Hamilton la Mercedes, în sezonul viitor. În ultima perioadă, au existat zvonuri conform cărora Kimi Antonelli, pilot în Formula 2, ar putea concura pentru echipa germană, din 2024, iar Toto Wolff a venit cu lămuriri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lewis Hamilton a semnat deja cu Ferrari şi acest sezon este ultimul în care pilotul britanic va concura pentru Mercdes, echipă alături de care a cucerit şase titluri mondiale.

Un pilot de 17 ani i-ar putea lua locul lui Lewis Hamilton la Mercedes

Toto Wolff a oferit o nouă reacţie despre plecarea lui Lewis Hamilton de la Mercdes. Acesta a transmis faptul că atunci când se va alege un nou pilot pentru Mercedes, se va lua în calcul dacă acesta va putea ajuta echipa pe termen lung. Şeful echipei germane a mai transmis că se vor depune toate eforturile pentru ca ultimul sezon al lui Hamilton la Mercedes să fie unul reuşit.

„Am spus că trebuie să ne gândim pe termen lung şi să gândim linia piloţilor nu pentru un an, ci pentru trei, cinci sau zece ani, din această perspectivă. Am vrut să păstrez opţiunile deschise, cu toate consecinţele pe care le-ar putea aduce.

Avem o poveste de dragoste atât de mare între Lewis şi Mercedes, încât nimic nu va pune umbră asupra acestui lucru. Vrem să încheiem colaborarea la un nivel înalt şi vom da totul în acest sezon”, a declarat Toto Wolff, conform formula1.com.

Reclamă

Toto Wolff, despre înlocuitorul lui Lewis Hamilton

De asemenea, Toto Wolff a oferit declaraţii şi despre Kimi Antonelli, după zvonurile conform cărora pilotul de 17 ani ar urma să-l înlocuiască pe Lewis Hamilton. Şeful de la Mercedes a transmis că tânărul pilot trebuie să mai crească, înainte de a face pasul în Formula 1.

„Mă simt puţin vinovat că am vorbit prea mult despre Kimi, pentru că are doar 17 ani, a sărit din F3 în F2. Trebuie să înveţe, trebuie să crească în umbră, să spunem aşa, pentru a se putea dezvolta, pentru a putea înţelege ce să facă, şi va fi în Formula 1 dacă totul merge conform planului. Dar nu ştiu dacă anul viitor va fi cu noi sau va fi altcineva”, a mai spus Toto Wolff, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Marele Premiu de Formula 1 al Australiei 2024 se va desfăşura în perioada 22-24 martie, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cele trei sesiuni de antrenamnete programate vineri (03:30 şi 07:00) şi sâmbătă (03:30) vor fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Calificările se vor desfăşura sâmbătă, de la 06:45, live pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY. Cursa Marelui Premiu al Australiei va fi duminică, de la 05:45, pe Antena3 CNN şi în AntenaPLAY.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și