Închide meniul

35 de ani de la Sevilla! Ai nimănui! Helmut Duckadam a răbufnit la adresa Armatei: "Au dat-o pe pandemie!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 mai 2021, 5:07 / Actualizat: 28 iunie 2022, 12:22

35 de ani de la Sevilla! Ai nimănui! Helmut Duckadam a răbufnit la adresa Armatei: "Au dat-o pe pandemie!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Helmut Duckadam a răbufnit la adresa conducătorilor Armatei

Duckadam îi acuză pe cei de la CSA de faptul că au uitat de cei care au reușit marea performanță și consideră că aceștia puteau măcar să-i strângă pe toți la o terasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei de la Armată au dat-o pe pandemie, sunt foarte dezamăgit. La Divizia C tot se strâng 20-30 de inși la un meci. Au spus că vor să mute în iulie, dar nu mai are farmec. 

Acum trebuia făcut ceva. Putea să ne cheme pe toți la o terasă în Herăstrău și veneam, terasele sunt deschise„, a răbufnit Helmut Duckadam la Digi Sport.

Helmut Duckadam, „eroul” de la Sevilla

Duckadam este cel care a contribuit decisiv la câștigarea Cupei Campionilor Europeni, apărând patru lovituri de departajare.

La 35 de ani distanță de la marea performanță, Duckadam a dezvăluit faptul că a fost aproape să rateze finala cu Barcelona, dacă problemele pe care le-a avut i se descopereau înainte.

Reclamă

Iau zilnic 24 de pastile, de 20 de ani. Bine că nu mi-au descoperit problemele înainte de 1986, că nu mai ajungeam la Sevilla, nu mai apăram penalty-urile şi nu mă mai chemai la emisiune. Îmi amorţea braţul uneori la antrenament.

Totul se punea pe baza unui reumatism. Nu s-a descoperit acel cheag, dar mai bine. Altfel nu mai ajungeam la Sevilla. Fantastic cum a trecut timpul, parcă ieri a fost.

Rămâi cu amintirile, din păcate vârsta nu iartă pe nimeni. Din păcate au plecat foarte mulţi din acea trupă”, a declarat Helmut Duckadam la AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
  • Steaua București a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986
  • Ce l-a deranjat pe fostul mare portar

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și