Închide meniul

„A fost ca un tată pentru mine!” Florin Costea a dat răspunsul pe loc când a fost întrebat de Gigi Becali și Adrian Mititelu

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 1 ianuarie 2023, 18:43

„A fost ca un tată pentru mine! Florin Costea a dat răspunsul pe loc când a fost întrebat de Gigi Becali și Adrian Mititelu

Florin Costea a jucat atât la echipa lui Gigi Becali, cât și la cea a lui Adrian Mititelu

Profimedia

Florin Costea a dat răspunsul pe loc când a fost întrebat de Gigi Becali și Adrian Mititelu. Fostul jucător la echipele celor doi milionari, Costea a spus că a avut o relație mai apropiată cu Adrian Mititelu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, Florin Costea a precizat că și cu GIgi Becali a avut o relație bună, deși evoluțiile de la FCSB nu au fost nivelul celor de la Craiova.

Florin Costea a dat răspunsul pe loc când a fost întrebat de Gigi Becali și Adrian Mititelu

Florin Costea a jucat între 2006 și 2011 la echipa lui Adrian Mititelu. Imediat după dezafilierea echipei, Costea a semnat cu echipa lui Becali. Aici, evoluțiile nu au mai la nivelul așteptărilor, reușind să marcheze doar de două ori.

„O relație destul de bună. Sincer, nu prea ne-am întâlnit de multe ori fiindcă dânsul nu prea venea pe la echipă. Poate de 2-3 ori l-am văzut în jurul echipei. Nu a fost nicio relație, nu aveam vreo tangență. Adrian Mititelu a fost ca tatăl meu în fotbal. M-a luat de mic și m-a crescut, am altă legătură cu nea Adi, eu așa îi spun. Nu am ce comparație să fac, pentru că nu prea am stat mult de vorbă cu nea Gigi. Cu Mititelu, la Craiova, am stat mult la discuții. Au fost și bune și mai puțin bune, dar e altceva. Nu pot să fac nicio comparație, e cu totul altceva”, ”, a declarat Florin Costea pentru gsp.

Florin Costea a anunţat care e cel mai bun atacant din Liga 1

Florin Costea a anunţat care e cel mai bun atacant din Liga 1. Fostul golgheter al campionatului susţine că Andrea Compagno, jucătorul pe care Gigi Becali a plătit 1.5 milioane de euro, poate ajunge la un campionat mare din Vest.

Reclamă

Compagno are 14 goluri înscrise în 23 de meciuri în Liga 1, în acest sezon. El e cotat la 1.4 milioane de euro. În 2009, Costea avea o cotă de piaţă de 4 milioane de euro.

„Compagno? Foarte bun! Mi se pare cel mai bun număr 9 din campionatul României. E un 9 autentic, un număr 9 cum era în timpurile vechi. Foarte bun! Craiova a pierdut foarte mult prin plecarea lui.

Cu el ar fi fost probabil în play-off sau în apropierea play-off-ului. S-a adaptat foarte ușor la Steaua (n.r – FCSB), a înscris goluri și probabil va fi și golgheterul campionatului dacă va fi sănătos. Am înțeles că acum are niște probleme.

Reclamă 4 / 0/3

Da, îl văd plecând în Vest, de ce nu? Dacă va avea evoluții la fel de bune în continuare, va ieși golgheterul campionatului, de ce nu? De la Steaua (n.r – FCSB) se vinde bine. Îmi mai place foarte mult și Alibec, dar nu prea urmăresc campionatul. Mă uit mai mult la meciurile Craiovei”, a spus Florin Costea, citat de sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și