Închide meniul

„A fost o povară!” Cum a fost afectat Ianis Hagi de numele pe care îl poartă: „Se aşteaptă să fie la acelaşi nivel!”

Viviana Moraru Publicat: 10 octombrie 2024, 21:21

Reclamă
„A fost o povară! Cum a fost afectat Ianis Hagi de numele pe care îl poartă: „Se aşteaptă să fie la acelaşi nivel!

Cum l-a ajutat pe Ianis Hagi numele pe care îl poartă

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimediaimages

Adrian Neaga a oferit declaraţii despre Ianis Hagi şi a vorbit despre cum a fost acesta afectat de numele pe care îl poartă. Fostul atacant este de părere că pentru fiul „Regelui” a fost o adevărată povară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se pregăteşte alături de naţională pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania, din Liga Naţiunilor. Meciul cu Lituania va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la ora 21:45.

Cum a fost afectat Ianis Hagi de numele pe care îl poartă

Adrian Neaga este de părere că Ianis Hagi a avut de suferit, de-a lungul carierei sale, prin prisma numelui pe care îl poartă. Fostul jucător susţine că toată lumea se aştepta ca internaţionalul român de la Rangers să fie la acelaşi nivel cu tatăl său, Gică Hagi.

Neaga a subliniat însă că la un moment dat, numele l-a şi ajutat pe Ianis Hagi. Concret, acesta susţine că a fost o „trambulină” pentru internaţionalul român, în momentul în care s-a transferat din Liga 1.

„(Cât ajută că unii jucători sunt fii unor foști fotbaliști?) Ajută. Ianis e un jucător cu calitate. Cred că a avut tracul ăsta. Avându-l pe tatăl lui imens cred că câteodată numele de Hagi la el a fost ca și o povară. (nr. A fost mai mult decât trambulină?) Poate a fost o trambulină din campionatul României dar când ajungi să joci afară nu cred că mai e vorba de o trambulină ci este ca o povară.

Reclamă
Reclamă

Toată lumea îl știe pe Hagi și se așteaptă ca numele Hagi să fie la același nivel cu tatăl. Ceea ce în acest momentul de față nu se poate. În următorii ani nu se va naște un alt Hagi în România”, a declarat Adrian Neaga, conform prosport.ro.

Ianis Hagi a revenit recent în lotul echipei mari a lui Rangers, după „exilul” de la formaţia secundă. Acesta a fost trimis în teren la pauza meciului cu St Johnstone, din ultima rundă, încheiat cu victoria trupei de pe Ibrox, scor 2-0. Fiul „Regelui” a pasat decisiv la golul secund, iar ulterior a fost eliminat, după un fault extrem de dur comis asupra lui Kimpioka.

Scoţienii au anunţat că Ianis Hagi va pleca de la Rangers

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul despre viitorul internaţionalului român, la scurt timp după ce acesta a revenit în lotul primei echipe. Fiul „Regelui” ar putea schimba echipa în iarnă.

Reclamă

Deşi a bifat primul meci la Rangers după o pauză de 414 zile, Ianis Hagi se pregăteşte să se despartă de formaţia de pe Ibrox. Fostul atacant al scoţienilor, Tam McManus, este convins că fiul „Regelui” nu va continua alături de echipa lui Philippe Clement.

Pentru Hagi perioada de transferuri a început de acum și se termină la finalul sezonului. Nu cred într-o colaborare pe termen lung între el și Rangers. Cartonașul roșu primit i-a dezamăgit cu siguranță pe fanii lui Rangers.

Mă refer în special la cei care credeau că el poate reveni și să aibă un real impact pentru echipă”, a declarat Tam McManus, conform ibroxnews.com.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:40

Italia – Belgia 2-2 și Anglia – Grecia 1-2! Spectacol în Nations League! Grecii au produs surpriza. Rezultatele serii

23:30

EXCLUSIVCe obiectiv şi-a setat Mircea Lucescu la echipa naţională! Mihai Stoichiţă a dezvăluit totul: „Sigur îl va îndeplini!”

23:08

Charles Leclerc recunoaşte că l-a „urât” pe Carlos Sainz. Ferrari îşi ia adio de la spaniol după 4 ani de contract

23:05

Cine a fost Sir Stanley Matthews, primul câștigător al Balonului de Aur! Ce carieră a avut „Vrăjitorul Driblingurilor”

22:54

Erling Haaland a intrat în istorie, după ce a marcat pentru Norvegia! Recordul uriaş stabilit, la doar 24 de ani

22:19

Înfrângere categorică pentru Dinamo, în Liga Campionilor! „Dulăii” nu au avut nicio şansă în faţa lui Veszprem

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 „Eu nu sunt milogul nimănui!” Cristi Săpunaru a răbufnit: „Ce, bă, nu îţi ajunge?! Sunt extrem de afectat!” 4 Lewis Hamilton nu va pilota monopostul Ferrari la testele din decembrie! Motivul pentru care Mercedes se opune 5 Joan Laporta, ofertă uriașă pentru Gică Popescu și Gică Hagi. „Baciul” a dezvăluit totul: „Am discutat cu el!” 6 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool
Citește și