Închide meniul

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 10:56

Reclamă
Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului la prima echipă

Ianis Hagi pleacă de la Rangers

Ianis Hagi, în timpul unui meci al lui Rangers/ Profimedia

Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul despre viitorul internaţionalului român, la scurt timp după ce acesta a revenit în lotul primei echipe. Fiul „Regelui” ar putea schimba echipa în iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost „exilat” la a doua echipă a lui Rangers, însă a revenit în lotul condus de Philippe Clement pentru duelul din ultima etapă de campionat. Acesta a fost trimis în teren la pauza meciului cu St Johnstone, oferind o pasă decisivă şi fiind eliminat ulterior.

Ianis Hagi pleacă de la Rangers

Deşi a bifat primul meci la Rangers după o pauză de 414 zile, Ianis Hagi se pregăteşte să se despartă de formaţia de pe Ibrox. Fostul atacant al scoţienilor, Tam McManus, este convins că fiul „Regelui” nu va continua alături de echipa lui Philippe Clement.

Acesta este de părere că perioada de mercato a început deja pentru Ianis Hagi, mărturisind că eliminarea din meciul cu St Johnstone îl va costa pe internaţionalul român. Astfel, scoţianul a declarat că fie în iarnă, fie la finalul acestui sezon, Hagi Jr se va despărţi de Rangers.

Pentru Hagi perioada de transferuri a început de acum și se termină la finalul sezonului. Nu cred într-o colaborare pe termen lung între el și Rangers. Cartonașul roșu primit i-a dezamăgit cu siguranță pe fanii lui Rangers.

Reclamă
Reclamă

Mă refer în special la cei care credeau că el poate reveni și să aibă un real impact pentru echipă”, a declarat Tam McManus, conform ibroxnews.com.

Ianis Hagi a fost dorit în vară de FCSB şi Rapid, atunci când evolua la echipa a doua a lui Rangers. Fiul „Regelui” a spus pas unei reveniri în Liga 1 şi a renunţat la creşterea salarială, pentru a fi din nou în lotul echipei mari a lui Rangers.

Hagi Jr mai are contract cu Rangers până în vara lui 2026, fiind cotat la suma de 1,8 milioane de euro. În prezent, Ianis Hagi se pregăteşte alături de lotul naţionalei, pentru dubla din Liga Naţiunilor cu Cipru şi Lituania (15 octombrie, pe Antena 1 şi AntenaPLAY).

Reclamă

Când va reveni Ianis Hagi pe teren, după eliminare

Ianis Hagi a aflat cât va lipsi de pe teren, după cartonașul roșu primit. Internaționalul român a primit o suspendare de două meciuri, notează presa din Scoția. Acesta va rata partidele din campionat cu Kilmarnock (20 octombrie) și cu St. Mirren (27 octombrie).

Ianis Hagi va rata și duelul din Europa League dintre Rangers și FCSB, programat pe 24 octombrie, dat fiind faptul că nu a fost inclus pe lista europeană a scoțienilor. Astfel, fiul „Regelui” va reveni pe teren pe 30 octombrie, atunci când Rangers se va deplasa pe terenul lui Aberdeen.

La o zi după meciul cu St Johnstone, Ianis Hagi a transmis un scurt mesaj. Acesta s-a declarat recunoscător pentru modul în care a fost primit de fanii lui Rangers. În momentul în care a fost trimis în teren, suporterii l-au aplaudat la scenă deschisă pe fiul „Regelui”.

Ibrox, îți mulțumesc! Voi fi mereu recunoscător pentru primirea de seara trecută!”, a transmis Ianis Hagi, pe contul său de Instagram.

Reclamă

Va scoate Marius Şumudică echipa din criză?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

EXCLUSIVCristina Neagu, mesaj direct către autorităţi: „Avem nevoie disperată de o sală polivalentă în Bucureşti”

12:43

„Un sentiment unic!” Alexandru Paşcanu, emoţionat după revenirea la echipa naţională! Ce s-a schimbat faţă de ultima convocare

12:09

Ionel Ganea ştie ce trebuie să facă Marius Şumudică la Rapid: „I-am spus şi lui! Nu are marfă!”

11:42

Când revine pe teren Mihai Lixandru, după accidentarea horror suferită! Anunţ surprinzător făcut de Mihai Stoica

10:58

Gică Popescu împlinește 57 de ani: „Starea mea fizică este net inferioră vârstei!”. Cum își va sărbători ziua de naștere „Baciul”

10:19

„Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și