Închide meniul

"A fost o seară minunată". Ciprian Tătărușanu, salvatorul lui Milan. Ce a spus românul după intervențiile decisive cu Torino

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 5:40

"A fost o seară minunată". Ciprian Tătărușanu, salvatorul lui Milan. Ce a spus românul după intervențiile decisive cu Torino

Profimediaimages

Ciprian Tătărușanu a făcut diferența în Milan - Torino

Titularizat pentru a patra oară între buturile rossonerilor, Tătărușanu le-a arătat fanilor de ce a fost adus pe San Siro. Poate spera că va apăra și în meciul din campionat cu Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty în Milan – Torino

"A fost o seară minunată și am obținut victoria la capătul unui meci dificil și important. Asta ne-am dorit și suntem fericiți.

Când o echipă joacă fotbal așa înseamnă că are un grup bun. Chiar și cei care joacă mai puțin, exemplul meu, dau totul pentru a câștiga", a declarat Ciprian Tătărușanu la finalul meciului, citat de pianetamilan.it.

Stefano Pioli a lăudat evoluția întregii echipe și a anunțat că există posibilitatea să primească întăriri. Jurnaliștii au încercat să îl pună în dificultate și l-au întrebat când își va prelungi contractul Donnarumma. 

"Nu știu, nu pe mine trebuie să mă întrebați pe mine. În ceea ce privește piața transferurilor, vom vedea ce posibilități sunt să ne întărim pe anumite posturi. Totul este încă deschis", a declarat antrenorul lui Milan la conferința de presă.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu poate profita de iminenta plecare a lui Gianluigi Donnarumma, al cărui contract expiră la finalul sezonului. Românul ar putea deveni titularul de drept la liderul din Serie A.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și