Închide meniul

"A fost o seară minunată". Ciprian Tătărușanu, salvatorul lui Milan. Ce a spus românul după intervențiile decisive cu Torino

Iulian Focșăneanu Publicat: 13 ianuarie 2021, 5:40

"A fost o seară minunată". Ciprian Tătărușanu, salvatorul lui Milan. Ce a spus românul după intervențiile decisive cu Torino

Profimediaimages

Ciprian Tătărușanu a făcut diferența în Milan - Torino

  • Ciprian Tătărușanu s-a remarcat în Cupa Italiei
  • AC Milan a învins-o la lovituri de departajare pe Torino

Titularizat pentru a patra oară între buturile rossonerilor, Tătărușanu le-a arătat fanilor de ce a fost adus pe San Siro. Poate spera că va apăra și în meciul din campionat cu Cagliari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Tătărușanu a apărat un penalty în Milan – Torino

"A fost o seară minunată și am obținut victoria la capătul unui meci dificil și important. Asta ne-am dorit și suntem fericiți.

Când o echipă joacă fotbal așa înseamnă că are un grup bun. Chiar și cei care joacă mai puțin, exemplul meu, dau totul pentru a câștiga", a declarat Ciprian Tătărușanu la finalul meciului, citat de pianetamilan.it.

Reclamă

Stefano Pioli a lăudat evoluția întregii echipe și a anunțat că există posibilitatea să primească întăriri. Jurnaliștii au încercat să îl pună în dificultate și l-au întrebat când își va prelungi contractul Donnarumma. 

"Nu știu, nu pe mine trebuie să mă întrebați pe mine. În ceea ce privește piața transferurilor, vom vedea ce posibilități sunt să ne întărim pe anumite posturi. Totul este încă deschis", a declarat antrenorul lui Milan la conferința de presă.

Reclamă

Ciprian Tătărușanu poate profita de iminenta plecare a lui Gianluigi Donnarumma, al cărui contract expiră la finalul sezonului. Românul ar putea deveni titularul de drept la liderul din Serie A.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Serie A • 27 mart., 13:24
Olivier Giroud pleacă de la AC Milan! Clubul cu care va semna starul naţionalei Franţei
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor
AntenaPLAY • 22 mart., 10:14
Patru cluburi uriaşe, în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Anunţul italienilor: „E aurul Parmei!”
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie
Diverse • 17 mart., 11:47
FOTO
Soţia lui Ciprian Tătăruşanu, răvăşitoare în costum de baie. Imagine provocatoare a Antoanetei. Ce tatuaj are
Dezastru pentru Laurentiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
Fotbal extern • 1 mart., 19:33
Dezastru pentru Laurenţiu Reghecampf! A fost bătut de echipa lui Tătăruşanu şi riscă să fie dat afară de la Al-Tai
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Freiburg şi Qarabag, finaluri dramatice. Toate rezultatele
Europa League • 23 feb., 0:00
AC Milan şi Marseille s-au calificat în optimile Europa League! Roma s-a impus dramatic cu Feyenoord. Toate rezultatele