Închide meniul

„A fost praf în ochi pentru voi!” Ionuț Lupescu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu. Discurs dur, după ce Hagi, Lucescu și Petrescu au refuzat naționala

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 decembrie 2021, 13:33 / Actualizat: 28 decembrie 2021, 18:05

„A fost praf în ochi pentru voi! Ionuț Lupescu a dat de pământ cu Răzvan Burleanu. Discurs dur, după ce Hagi, Lucescu și Petrescu au refuzat naționala

Ionuţ Lupescu arată cu degetul spre FRF după Muntenegru - România 2-0

Ionuţ Lupescu, prima reacţie după eşecul României / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Lupescu crede că FRF, prin discuțiile cu antrenori cu renume, a vrut doar să câștige la capitolul imagine. Fostul membru din Generația de Aur și-a pierdut încrederea în proiectul condus de Răzvan Burleanu și e de părere că România mai are de așteptat până să fie din nou o forță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Lupescu i-a făcut praf pe șefii FRF, după refuzurile lui Hagi, Lucescu și Petrescu

„A părut că au vrut… să mai vândă ceva imagine. Ştim foarte bine că pe toţi care i-a contactat niciunul n-ar fi venit, din diverse motive. A fost praf în ochi pentru voi.

Eu am altă părere despre postul de selecţioner. Trebuie să fie alte criterii, cei care conduc au demonstrat că au alte criterii. Important e până la urmă să aibă succes, ceea ce în ultimii 8 ani nu au avut.

Ca să fii selecţioner îţi trebuie o anumită experienţă de câtiva ani, în care să demonstrezi într-adevăr că poţi să fii un bun manager. Ca selecţioner, tu practic nu antrenezi. Toţi cei care au fost, au fost departe de aceste criterii. Şi, dacă se continuă tot aşa, înseamnă că… vom avea succes (n.r. ironic)”, a declarat Ionuț Lupescu.

Citește și:

Nume-surpriză pe lista FRF pentru postul de selecţioner

Chiar dacă pe listă ar fi 10 antrenori, se pare că Adrian Mutu va fi numit cât mai curând. Negocierile sunt aproape de finalizare.

Reclamă

Marea surpriză de pe această listă este numele antrenorului Chindiei Târgovişte, Emil Săndoi. Totuşi, cele mai multe voturi din partea Comisiei Tehnice le-au primit Adrian Mutu, Edi Iordănescu şi Adrian Ursea. Se pare că în următoarele ore ar putea fi anunţat numele noului selecţioner şi acesta este, mai mult ca sigur, Adrian Mutu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și