Închide meniul

A început "războiul" înainte de FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali, acuzat de jocuri de culise de Edi Iordănescu. "A avut o listă cu arbitrii"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 martie 2021, 17:27

A început "războiul" înainte de FCSB – CFR Cluj. Gigi Becali, acuzat de jocuri de culise de Edi Iordănescu. "A avut o listă cu arbitrii"

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali a fost arătat cu degetul de Edi Iordănescu

Antrenorul grupării din Gruia este nemulţumit că Becali încă se plânge de decizia luată de Istvan Kovacs în meciul tur. A reclamat un henţ în careu făcut de Mario Camora. Kovacs a acordat penalty în celălalt careu, în minutul 37, iar Ciprian Deac a deschis scorul. CFR s-a impus în cele din urmă cu 2-0!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu: "Sunt curios să văd dacă Gigi Becali are o listă cu arbitrii pe care îi doreşte"

"Îl cunosc pe patronul FCSB-ului foarte bine, îl respect extrem de mult şi chestia asta este sinceră. Nu este întâmplare că, după meciul în care noi efectiv am fost decapitaţi acasă cu Voluntariul, din greţeli, sunt sigur, neintenţionate ale arbitrului de la acea partida, a doua zi a ieşi şi a făcut presiune. 

Aduce aminte de un episod de acum 4 luni care obsesiv îl tot repetă, cu henţul de la Camora care şi acolo cred că ne face o nedreptate. A fost un fault clar în aceeaşi situaţie, dar probabil domnul Becali vorbea la telefon în momentul respectiv şi nu a surprins şi acel eveniment", a declarat Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

Tehnicianul campioanei i-a transmis un mesaj dur lui Gigi Becali. Crede că din cauza lui a ajuns să fie suspendat şi să nu poată sta pe bancă în derby.

"A facut toată această strategie ca să mute atenţia. Am văzut că au avut jocuri în care au fost arbitraţi foarte bine. Ba mai mult, cred că nu e întâmplare nici trimiterea mea în tribună şi absenţa probabil de la acest joc. Şi nu că cineva a făcut intenţionat, dar tot la presiunile continue facute la televizor. Cred că a avut ecou chiar până în Liga a 3-a, pentru că am vazut şi eu meciul din Liga a 3-a şi cred că si acolo a avut impact.

Reclamă

Mă aştept la o brigadă europeană cu o manieră europeană. Am vazut că domnul Gigi Becali a avut şi o listă cu arbitrii pe care nu mai doreşte să îi aibă la jocurile echipei dansului. Eu, personal, aş fi curios să văd dacă are şi lista cu cei pe care îi doreşte", a reacţionat antrenorul CFR-ului.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și