Închide meniul

A încurcat-o pe Liverpool şi acum vrea întreruperea Premier League. S-a speriat de noua tulpină de Covid-19 din Marea Britanie

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 decembrie 2020, 9:10

A încurcat-o pe Liverpool şi acum vrea întreruperea Premier League. S-a speriat de noua tulpină de Covid-19 din Marea Britanie

Profimediaimages

Sam Allardyce a obţinut o remiză pe Anfield

Sam Allardyce se teme pentru sănătatea lui, mai ales din cauza noii tulpini de Covid-19 care face ravagii în Marea Britanie. Antrenorul care a ajutat-o pe West Bromwich Albion să o încurce pe Liverpool, de Boxing Day, a cerut luarea unor măsuri drastice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sam Allardyce cere suspendarea Premier League din cauza pandemiei

"Sunt foarte îngrijorat pentru mine şi pentru fotbal în general. Cei de la Sheffield United au confirmat că au avut numeroase teste pozitive. Sănătatea tuturor este mai importantă decât orice altceva. Când aud ultimele veşti că noua formă a virusului se transmite mai rapid decât cea originală, consider că trebie să luăm o pauză", a declarat Sam Allardyce, citat de BBC.

Antrenorul penultimei clasate din Premier League a avut o reacţie vehementă la finalul meciului cu Leeds United, scor 0-5. Este sigur că măsurile luate până acum nu sunt suficiente.

"Am 66 de ani şi ultimul lucru pe care mi-l doresc este să mă infectez cu Covid-19. Oricât de mult am fi testaţi, se pare că virusul se strecoară. Indiferent cât de mult ne străduim, cum ne purtăm măştile, cum ne igienizăm mânile, ajungem în continuare să avem foarte multe cazuri în toată ţara.

Dacă întreruperea sezonului ajută, să o facem şi să apoi să prelungim competiţia puţin mai mult", a precizat antrenorul lui West Bromwich.

Reclamă

Toate meciurile din Premier League ar putea fi suspendate timp de două săptămâni, în luna ianuarie a anului viitor, pentru a evita răspândirea cazurilor de coronavirus, anunţă spaniolii de la AS. Aceasta este decizia luată în calcul de cluburile din prima ligă a Angliei.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și