Închide meniul

A stat pe banca lui Dinamo, iar acum e chemat de Antonio Conte la Tottenham! „Micul vrăjitor” i-a fermecat pe englezi

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 29 iunie 2022, 14:38

A stat pe banca lui Dinamo, iar acum e chemat de Antonio Conte la Tottenham! „Micul vrăjitor i-a fermecat pe englezi

Antonio Conte îl aduce pe Giovanni "Gianni" Vio la Tottenham

Antonio Conte, în timpul unui meci disputat de Tottenham / Profimedia

Giovanni „Gianni” Vio a stat pe banca lui Dinamo, iar acum e chemat de Antonio Conte la Tottenham. Fostul secund al lui Walter Zenga i-a impresionat pe oficialii clubului din Anglia, iar acum este foarte aproape să facă pasul spre Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Giovanni „Gianni” Vio este recunoscut pentru tacticile sale excelente implementate la fazele fixe. Supranumit „Micul vrăjitor”, italianul a fost secundul lui Walter Zenga la Dinamo, în 2007.

Giovanni „Gianni” Vio, omul care a stat pe banca lui Dinamo, este dorit de Antonio Conte la Tottenham

Munca extraordinară depusă de Vio l-a propulsat până pe banca naționalei Italiei, unde a avut rolul de asistent al selecționerului Roberto Mancini la Campionatul European din 2020, câștigat de „Squadra Azzura”.

Schemele puse în aplicare de fostul specialist de pe banca lui Dinamo au ajuns până la urechile conducătorilor lui Tottenham. Presa engleză anunță că Antonio Conte, managerul lui Spurs, vrea să-l aducă la Londra pe conaționalul său.

„Clubul din nordul Londrei este în discuții avansate cu specialistul italian.

Reclamă

Vio a studiat mai bine de 20 de ani felul în care pot fi executate loviturile libere, a publicat un site și apoi o carte cu descoperirile sale și așa i-a atras atenția fostului portar Walter Zenga.

La Catania a căpătat porecla de ‘Micul vrăjitor’: 17 din cele 44 de goluri ale echipei au venit din schemele lui tactice, iar echipa a scăpat de retrogradare”, a notat Football London.

„Magicianul Italiei de la Euro, unul dintre marii tacticieni ai loviturilor libere, Gianni Vio este aproape de Spurs. El s-a numărat printre armele secrete care au dus la victoria naționalei lui Roberto Mancini la Campionatul European”, au scris și jurnaliștii italieni de la Tuttomercatoweb.

Reclamă 4 / 0/3

Catania, Brentford și Leeds sunt echipele la care Giovanni „Gianni” Vio a mai activat de-a lungul carierei. Fostul bancher a publicat o carte în care explică nu mai puțin de 4830 de scheme pentru lovituri libere și cornere.

Walter Zenga a antrenat Dinamo în prima parte a sezonului 2007/2008, în 12 meciuri. Vio a făcut parte din staff-ul lui Zenga și la Catania, Palermo și Cagliari.

Mircea Rednic, dispus să cumpere Dinamo

Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo, după ce clubul a retrogradat în liga secundă la finele sezonului trecut. Fostul antrenor al „câinilor” declară că a purtat negocieri cu Dorin Şerdean, acţionarul majoritar al roş-albilor.

Mircea Rednic a dezvăluit suma pe care o cere Dorin Şerdean în schimbul acţionilor pe care le deţine la Dinamo. Totodată, „Puriul” este nemulţumit de conducerea clubului, şi mărturiseşte că datoriile grupării din Ştefan cel Mare se ridică la 7 milioane de euro.

„Sâmbătă m-am întâlnit, la Cluj, cu Șerdean, să văd care e situația, să văd ce acte are. Omul a fost clar, vrea să-și recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero. A dat 500.000 de euro pe acțiuni. Dacă primește banii, renunță la acțiuni. Problema e că după ce preiei acțiunile astea, sunt datorii mari. Bineînțeles că știu ce datorii sunt, peste 7 milioane de euro!

Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
Vezi toate știrile
Citește și