Închide meniul

Mircea Rednic, dispus să cumpere Dinamo: „M-am întâlnit cu Dorin Şerdean. Dacă primeşte banii, renunţă la acţiuni”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 iunie 2022, 9:59 / Actualizat: 29 iunie 2022, 12:02

Mircea Rednic, dispus să cumpere Dinamo: „M-am întâlnit cu Dorin Şerdean. Dacă primeşte banii, renunţă la acţiuni

Mircea Rednic, reacţie categorică după Gloria Buzău - UTA 0-0

Mircea Rednic, în timpul unui meci / Hepta

Mircea Rednic vrea să cumpere Dinamo, după ce clubul a retrogradat în liga secundă la finele sezonului trecut. Fostul antrenor al „câinilor” declară că a purtat negocieri cu Dorin Şerdean, acţionarul majoritar al roş-albilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a suferit o ruşine istorică, retrogradând în liga secundă pentru prima dată în istoria de 74 de ani. Deşi situaţia de la echipă este un dificilă, Mircea Rednic, fostul antrenor din „Groapă”, pare dispus să o redreseze.

Mircea Rednic, dispus să cumpere Dinamo

Mircea Rednic a dezvăluit suma pe care o cere Dorin Şerdean în schimbul acţionilor pe care le deţine la Dinamo. Totodată, „Puriul” este nemulţumit de conducerea clubului, şi mărturiseşte că datoriile grupării din Ştefan cel Mare se ridică la 7 milioane de euro.

„Sâmbătă m-am întâlnit, la Cluj, cu Șerdean, să văd care e situația, să văd ce acte are. Omul a fost clar, vrea să-și recupereze banii pe care i-a dat lui Cortacero. A dat 500.000 de euro pe acțiuni. Dacă primește banii, renunță la acțiuni. Problema e că după ce preiei acțiunile astea, sunt datorii mari. Bineînțeles că știu ce datorii sunt, peste 7 milioane de euro!

Acum, ce să fac? Să plătesc eu restanțele? Să-i dau lui Zăvăleanu bani, care n-a adus niciun euro? El are 6%+TVA din tot ce se vinde și tot ce intră la Dinamo! Tu ce faci, bă, de când ai venit?!”, a declarat Mircea Rednic, conform digisport.ro.

Reclamă

Mircea Rednic a dat de pământ cu şefii lui Dinamo

Dinamo a retrogradat pentru prima dată în istoria de 74 de ani a clubului. „Puriul” a stat şi el pe banca echipei din Ştefan cel Mare în ultimul sezon şi vine cu acuzaţii dure la adresa conducerii.

”Au adus 14 jucători și au prins ultimul loc de baraj. Nici nu mai aveau nevoie să-i aducă, că tot acolo terminau. Dacă DDB nu-și dădea acordul, atunci nu puteam să fiu dat afară. Pe Stoican au putut să-l dea afară și să-l aducă pe Dusan Uhrin.

Nu apar cei care decid de la DDB. Nu apare Anghel, nu apare Tararache. S-au dat bani la semnătură pentru jucători. Datoriile sunt mult mai mari față de momentul în care Răzvan Zăvăleanu a venit la echipă. El spune că nu știa că eu fac amical la Buzău, așa a spus. Programul a fost anuțat cu o săptămână înainte. Eu nu am nicio vină că Mureșan venea la club doar joi.

Reclamă 4 / 0/3

Rednic a plătit motorina. Nici când eram eu nu am avut apă, dar am rezolvat situația. Sâmbătă m-am întânit cu Șerdean. Omul a fost foarte clar. Vreau să recuperez banii pe care i-am dat lui Cortacero, 500.000 de euro.

Datoriile sunt de peste 7 milioane de euro. Ei au spus că cel vinovat pentru jucătorii spanioli cu salarii mari este Cosmin Contra. Eu cred că s-a vrut ca echipa să retrogradeze și în cele din urmă să falimenteze și să ajungă Liga 4”, a declarat Mircea Rednic, potrivit digisport.ro.

Dinamo a primit licența pentru Liga a 2-a!

FRF a anunțat lista echipelor care au primit licența pentru sezonul următor din Liga a 2-a. Dinamo primise deja licența pentru Liga 1 și, automat, va putea fi înscrisă în liga secundă.

„Au primit Certificatul pentru participarea în competițiile de club Campionatul Național Liga 2, pentru sezonul 2022-2023, următoarele cluburi (participante în Liga 1 și Liga 2 în sezonul 2021-2022):

1. Asociaţia Club Sportiv Municipal Politehnica Iaşi
2. Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte
3. Asociaţia Clubul Sportiv Viitorul Pandurii Târgu Jiu
4. Asociaţia Fotbal Club Unirea Constanţa
5. Asociaţia Futball Klub Csikszereda Miercurea Ciuc
6. Club Sportiv Comunal 1599 Şelimbăr
7. Clubul Sportiv al Armatei – Steaua
8. Fotbal Club Metaloglobus București SA
9. Fotbal Club Unirea Dej
10. Societatea Comercială Fotbal Club Ripensia Timişoara SA
11. Societatea Sportivă Universitară Politehnica Timişoara

Următoarele cluburi au obținut Licența de Liga 1 și, implicit, Certificatul pentru participarea în Liga 2, 2022-2023:

1. Asociaţia Fotbal Club Unirea 04 Slobozia
2. Asociaţia Sportivă Fotbal Club Buzău
3. Clubul Sportiv Concordia Chiajna
4. SC Dinamo 1948 SA”, a anunțat FRF, pe site-ul oficial.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO Vezi toate știrile
Citește și