Închide meniul
Foto

„A suferit pe nedrept!” Decizia radicală luată de George Copos: „S-a mutat, stă în altă parte!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 martie 2024, 19:25

„A suferit pe nedrept!” Decizia radicală luată de George Copos: „S-a mutat, stă în altă parte!”

Decizia radicală luată de George Copos

George Copos este fostul patron al Rapidului / Hepta

Grigore Sichitiu a dezvăluit decizia radicală luată de George Copos. Fostul patron al Rapidului nu mai vrea să audă de fotbal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Grigore Sichitiu a dezvăluit că a vorbit de curând şi George Copos şi acesta i-a transmis că nu mai vrea să audă de fotbal. Mai mult, Copos s-a mutat şi din una dintre cele mai bune zone din Bucureşti şi îşi vede în linişte de afaceri, alături de Elena, superba sa soţie.  (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU SOŢIA LUI GEORGE COPOS)

Decizia radicală luată de George Copos

„Am discutat acum câteva săptămâni cu George Copos. Vorbim mai puțin, el s-a mutat din Dorobanți, stă în altă parte, are afacerile lui. Mi-a spus că nu mai vrea să audă de fotbal. A suferit și are dreptate, a suferit pe nedrept.

El rămâne rapidist, a investit cel puțin 30 de milioane de euro. A schimbat statutul Rapidului, a făcut baza ProRapid, a făcut niște lucruri extraordinare. Pentru ce să-l bagi în pușcărie? Messi și Ronaldo au făcut 15 milioane evaziune fiscală în Spania și n-au fost închiși, de ce să-l bagi pe Copoș în pușcărie?

A plătit prea mult având în vedere ce eforturi a depus. George a pus mult suflet, a adus mulți bani, am jucat mulți ani în cupele europene cu el finanțator„, a spus Grigore Sichitiu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni din fotbal ai lui Copos, la gsp.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, dezvăluire colosală despre George Copos: „Am semnat pe un şerveţel!”

Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire colosală despre George Copos. Lucescu şi-a adus aminte de momentul în care a semnat cu Rapid. Lucescu a câştigat titlul cu Rapid în 1999. Mircea Lucescu a făcut o dezvăluire fabuloasă despre momentul când a venit la Rapid. Lucescu a spus că George Copos a fost cel care l-a convins să vină în România ca să antreneze Rapidul. Lucescu a semnat prima dată cu giuleştenii în 1997.

„Două echipe în România, Dinamo și Rapid. Rapid a venit în cariera mea într-o perioadă în care mă întorsesem din Italia, datorită lui George Copos. Am fost de câteva ori în Italia, la Brescia. George venise să pună la punct hotelul Crown Plaza.

Eu mă duceam cu el să-l aduc în zona Brescia, să-l ajut. Seara era permanent presiune să mă întorc acasă, la Rapid. Am semnat cu el venind acasă în vacanță, am semnat cu el la Vox Maris, în zona Piața Victoriei.
Pe un șervețel am semnat. Era Nicușor Năstase acolo, din toate toate astea mi-a pus un șervețel pe masă să semnez, ca să mă angajez în toate astea. Apoi a venit după mine când a văzut că la Inter lucrurile nu mergeau așa cum trebuia, sau că-mi dădusem demisia, a apărut acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Soția mea a promis că dacă mă întorc acasă, mă întorc la Rapid. Rapidul era în situația să retrogradeze, m-am dus să văd Rapidul în Polonia, jucam în Intertoto. M-a văzut cum eram, am văzut ultimele două meciuri de campionat. Atunci am preluat echipa, am mers imediat cu ea la cantonament”, a spus Mircea Lucescu la fanatik.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și