Închide meniul

Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali! De ce ar fi fost aranjat meciul dintre FCSB şi Clinceni. "Echipele se mai ajută între ele"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 februarie 2021, 14:03

Acuzaţii dure la adresa lui Gigi Becali! De ce ar fi fost aranjat meciul dintre FCSB şi Clinceni. "Echipele se mai ajută între ele"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, acuzat de Dănuţ Lupu că a aranjat meciul dintre FCSB şi Clinceni

Dănuţ Lupu a lansat acuzaţii dure la adresa echipei patronate de Gigi Becali. Fostă vedetă a rivalelor Dinamo şi Rapid, Lupu crede că FCSB va primi punctele înapoi de la Clinceni în play-off.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu crede că FCSB-Clinceni a fost aranjat

”Steaua (n.r. FCSB) are nevoie de Clinceni. Eu cred că, în fotbalul românesc, la ora actuală, echipele se mai ajută între ele. Câţi jucători de la Steaua (n.r. FCSB) sunt la Clinceni? Într-adevăr, au fost refuzaţi de FCSB jucătorii care erau deja retraşi. 

Dacă ne uităm puţin în clasament, în primele şase sunt trei echipe, Clinceni, Sepsi şi Botoşani…Viitorul, Dinamo, Astra, echipe care se băteau acolo, sunt foarte jos în clasament”, a spus Dănuţ Lupu, la Look Sport.

Gigi Becali: "Nu mă aşteptam să pierdem cu Clinceni"

Duminică, FCSB a fost învinsă cu 1-0 de Clinceni şi a suferit primul eşec în ultimele nouă etape ale campionatului. De asemenea, roş-albaştrii au fost învinşi în premieră în acest sezpn al competiţiei interne pe propriul teren.

FCSB putea pierde primul loc în campionat, dar a fost ajutată de FC Botoşani, care a învins-o cu 2-1 pe CFR Cluj. Chiar şi aşa, lui Gigi Becali nu i-a picat deloc bine eşecul echipei sale.

Reclamă

"Nu mă așteptam să pierdem cu Clinceni și e clar că nu îmi convine că am mâncat bataie de la Adi Popa, Rusescu, Pîrvulescu și cine mai este pe la ei. Dar nu o să mă apuc acum să fac analiza cu voi în presă. Astfel de înfrângeri nu îmi cad bine", a declarat Gigi Becali în Prosport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și