Închide meniul

Acuze dure la adresa lui Marius Șumudică. Românul ar fi înjurat un fost campion mondial și au intervenit polițiștii!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2020, 19:11

Acuze dure la adresa lui Marius Șumudică. Românul ar fi înjurat un fost campion mondial și au intervenit polițiștii!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Marius Șumudică l-ar fi insultat pe Lukas Podolski

Oficialii lui Antalyaspor au transmis un comunicat în care anunță că au fost provocați pe toată durata partidei de Șumudică. Mai mult, acesta ar fi strigat încontinuu la Lukas Podolski și l-ar fi înjurat de nenumărate ori!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, acuzat că l-a înjurat pe Lukas Podolski

Ofițerul de presă al gazdelor, Murat Suglun, a oferit detalii și a anunțat că are cel puțin 20 de martori care pot confirma cele spuse. Mai mult, ar fi intervenit și polițiștii

"Îl felicităm pentru că echipa lui a obținut o remiză în 9 oameni, dar nu îl vom ierta niciodată. În toată istoria fotbalului din Turcia nu a mai fost un antrenor atât de impertinent. Ar fi trebuit să aibă respect. Te rugăm, nu mai folosi cuvinte atât de abuzive!", se anunță în comunicatul lui Antalyaspor, conform NTV Spor.

Lukas Podolski a fost titular la gazde. Veteranul de 35 de ani a venit în urmă cu două sezoane în Turcia. A câștigat Bundesliga cu Bayern Munchen și a devenit campion mondial cu Germania în 2014.

Gaziantep a primit gol de la Antalyaspor în minutul 3 și a rămas în dublă inferioritate numerică. Junior Morais a fost unul dintre jucătorii care au văzut cartonașul roșu. Chiar și așa, echipa care care Maxim a fost titular a egalat și a plecat cu un punct.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
Vezi toate știrile
Citește și