Închide meniul

Acuze fără precedent! DDB a blocat transferul unui jucător de la Dinamo. Nereguli grave semnalate de fani. "Este rea voinţă!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 ianuarie 2021, 9:21

Acuze fără precedent! DDB a blocat transferul unui jucător de la Dinamo. Nereguli grave semnalate de fani. "Este rea voinţă!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Ahmed Bani nu va mai pleca la FC Voluntari

  • Dorin Şerdean, un nou conflict cu suporterii
  • Acuzele care i se aduc preşedintelui executiv al "câinilor"

Mai mult, fanii-acţionari acuză nereguli grave în conducerea grupării din Ştefan cel Mare. Aceştia au răbufnit şi au transmis că, fără a avea acest drept, Dorin Şerdean semnează acte în numele echipei!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

DDB a blocat plecarea lui Ahmed Bani de la Dinamo

"DDB ÎL ÎNTOARCE PE BANI! ȘERDEAN ÎL CEDASE GRATIS, DEȘI NU ARE DREPT DE SEMNĂTURĂ!

Cu așa ceva avem de-a face în conducerea clubului! Dorin Șerdean a încercat să-l cedeze gratis pe Ahmed Bani la FC Voluntari. Neșansa lui Șerdean a fost că DDB a aflat și a intervenit prompt. S-a discutat cu jucătorul și cu tatăl acestuia. 

Reclamă

Concluzia: avem de-a face cu mai multe nereguli de o foarte mare gravitate:
– Dorin Șerdean nu are drept de semnătură. 
– Acesta continuă să semneze acte care pun în pericol clubul. 
– Jucătorul și tatăl acestuia nu erau de acord cu acest transfer. Bani își dorește să joace la Dinamo.
– Dinamo nu avea niciun beneficiu de pe urma acestui transfer. Pur și simplu pierdeam un jucător valoros și de perspectivă, printr-o simplă neautorizată.
– Nu este prima dată când omul spaniolilor dă dovadă de lipsă de profesionalism și de rea voință în gestionarea clubului. 

Transferul urma să aibă loc începând cu data de 28 decembrie 2020. În acordul de transfer este specifiat faptul că jucătorul este cedat GRATIS pe o perioadă NEDETERMINATĂ, urmând ca Dinamo să obțină 20% dintr-un eventual transfer viitor.

Reclamă

Dorin Pavel Șerdean a avut un rol esențial în aducerea lui Pablo Cortacero la Dinamo. Drept răsplată, spaniolul l-a numit pe Șerdean în funcția de Președinte Executiv al Clubului, chiar dacă acesta nu are nici pregătirea, nici priceperea pentru a ocupa această poziție", a postat DDB pe Facebook.

Fanii au venit la reunirea lui Dinamo

Suporterii din DDB au fost prezenţi la reunirea echipei. Ultraşii au şi pătruns în interiorul bazei de antrenament de la Săftica. Au apărut imediat şi forţele de ordine.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost mai mulţi suporteri decât jucători. Paul Anton, Ante Puljic, Deian Sorescu, Diego Fabbrini şi Juan Camara nu s-au alăturat încă lotului. Cu toţii au oferte de la alte echipe din Liga 1 şi ar putea să îşi rezilieze unilateral contractul cu alb-roşiii.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă