Închide meniul

Adam Nemec a refuzat FCSB din cauza lui Gigi Becali şi a traficului din Bucureşti! „E un patron mai special acolo”

Reclamă

Publicat: 5 august 2021, 15:33

Adam Nemec a refuzat FCSB din cauza lui Gigi Becali şi a traficului din Bucureşti! „E un patron mai special acolo

Gigi Becali a dezvăluit toate detaliile din contractul lui Edi Iordănescu

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

„Condiţiile din România sunt chiar decente”, a spus Adam Nemec, care se bucură că a revenit în Liga 1. Slovacul a recunoscut că a fost dorit de Gigi Becali şi a explicat motivele pentru a ales-o pe Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Nemec a refuzat FCSB din cauza lui Gigi Becali şi a traficului din Bucureşti

„Voluntari a fost prima opțiune pentru mine, din mai multe motive. Președintele de acolo a fost la Dinamo înainte, deci ne cunoșteam. Am vorbit cu el, i-am spus că sunt liber și mi-a făcut imediat o ofertă. În același timp, am vrut să rămân în București. Nu am vrut să ne mutăm și este minunat că mi-am găsit echipă aici. Am 5-6 kilometri de la acasă la baza de antrenament, adică vreo 10 minute de mers cu mașina.

Am semnat pe un an, cu opțiune de prelungire pe încă unul, ceea ce este excelent la vârsta mea. Sunt fericit că s-a terminat așa, pentru că îmi doream să mai joc. Condițiile din România sunt chiar decente. Am fost sunat și de FCSB. E un patron mai special acolo și, pe lângă asta, aș fi făcut o oră și jumătate până la antrenament, trebuie să străbat tot orașul”, a spus Adam Nemec în presa din Slovacia, citată de digisport.ro.

Dinamo este clubul la care Adam Nemec a jucat cele mai multe meciuri. A adunat 98 de prezenţe, în care a marcat 25 de goluri şi a oferit 9 pase de gol. Slovacul s-a despărţit de clubul din „Ştefan cel Mare” pe 13 iulie şi a semnat liber de contract cu Voluntari.

Adam Nemec, accidentat la meciul de debut la Voluntari

Adam Nemec a fost folosit titular de Voluntari în meciul cu FC U Craiova, fără să fie prezentat oficial. Atacantul surpriză al ilfovenilor s-a accidentat însă şi a fost înlocuit la pauză, sâmbătă, în meciul său de debut.

Reclamă

Slovacul în vârstă de 35 de ani a explicat că nu a jucat până acum din cauza problemelor cu actele. El a dat de înţeles că a fost dorit şi de alte echipe din Liga 1, după ce s-a despărţit de Dinamo, dar a negat negocierile cu Rapid.

„Am aşteptat să se termine actele. M-am pregătit între timp. (…) De când am luat legătură cu Voluntari, nu am mai vorbit cu nimeni. Nu am avut niciun telefon de la Rapid. Sunt ok, am avut o problemă şi am simţit că nu mai pot juca. Am nevoie de 3-4 meciuri ca să prind ritm de joc. Un rezultat bun, care ne ajută pentru următoarele meciuri”, a declarat Adam Nemec pentru aceeaşi sursă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Adam Nemec are 35 de ani
  • El a semnat în această vară cu Voluntari

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat Vezi toate știrile
Citește și