Închide meniul

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre „scandalul cocaina” de la Chelsea: „Acum 20 de ani era un subiect tabu în România”. De ce nu i-a cerut ajutorul lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 noiembrie 2022, 11:55

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre „scandalul cocaina de la Chelsea: „Acum 20 de ani era un subiect tabu în România. De ce nu i-a cerut ajutorul lui Gică Hagi

Adi Mutu, dezvăluiri sincere despre "scandalul cocaina" de la Chelsea

Adrian Mutu, în timpul unui meci disputat de Rapid / Hepta

Adi Mutu nu s-a ascuns şi a venit cu dezvăluiri sincere despre „scandalul cocaina”. „Briliantul” a trecut prin momente dificile la Chelsea, în 2004, când a fost depistat pozitiv. Adus cu 19 milioane de euro de la Parma, Mutu a fost înlăturat de la club de Roman Abramovich.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De 10 ani fac terapie mentală”, a recunoscut actualul antrenor al Rapidului. Mutu a recunoscut că încă este judecat de români pentru greşeala făcută atunci şi că se simte mai respectat în Italia.

Adi Mutu a venit cu dezvăluiri sincere despre „scandalul cocaina” de la Chelsea

Încă mă simt judecat de oameni, pentru trecut. Cred că simt mai multă apreciere acum, de când m-am lăsat de fotbal şi sunt antrenor, decât atunci când jucam. Poate şi pe undeva invidia asta a omului a făcut să se întâmple acest lucru. Nu am analizat de ce. Poate simţeam o părere de rău că la mine în ţară nu sunt apreciat aşa cum sunt în Italia, de exemplu.

Au fost multe momente… la 23 de ani să treci la nivel psihologic printr-o astfel de experienţă e foarte greu să crezi că poţi să îţi revii. În afară de părinţii mei şi de câţiva prieteni nu am avut cam pe nimeni pe lângă mine. Nimeni nu se pricepea la problema aia, nu aveam cum să gestionăm. Era un caz unic şi pentru noi românii.

Acum 20 de ani era un subiect tabu tot ce însemna droguri la noi în ţară. Am încercat să ţinem această problemă ascunsă, nu ştiu de ce, încât a devenit o problemă socială foarte gravă în momentul de faţă. Acum mulţi părinţi se confruntă cu probleme mari. Fiind vedetă, ca să spun aşa, orice faci se înmulţeşte cu 10 pentru că tu ar trebui să fii model. Lumea se gândeşte că noi trăim în puf.

Reclamă

Anturajul dacă este unul prost, şansele de a greşi sunt mult mai mari. Probabil trebuia să apelez la nişte oameni profesionişti care să mă facă să gestionez într-un mod pozitiv toată situaţia.

Clubul Chelsea nu mi-a acordat nicio susţinere. Dar nici nu ştiu dacă e normal… cu mine, în secunda doi, s-au lepădat la mine. Nu ei m-au trimis (n.r. la clinica de reabilitare), a fost ideea mea. Am decis să stau o săptămână, după am vrut să mai stau o săptămână, dar mi-au spus că nu e cazul„, a declarat Adrian Mutu la „De-a viaţa ascunselea”.

Mutu: „Nu am vorbit cu Gică Hagi”

Mutu a explicat că nu a avut curaj să discute niciodată despre acel episod cu Gică Hagi, care i-a fost şi naş.

Reclamă 4 / 0/3

Nu sunt o persoană care să se deschidă aşa uşor. În primul rând, atunci când am probleme, până eu nu sunt pregătit să trec peste ele, nu reuşesc să vorbesc cu altcineva pentru că mă simt vulnerabil. N-am vorbit cu Hagi„, a spus antrenorul Rapidului.

Un an şi trei luni a rezistat Adi Mutu la Londra, fiind dat afară de Chelsea după ce a fost depistat pozitiv cu cocaină. „Briliantul” este cel mai bun marcator din istoria naţionalei României, cu 35 de goluri, fiind la egalitate cu Gică Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și