Închide meniul

Adi Mutu, pus în dificultate pe Gică Hagi: „E un avantaj mare pentru Farul”. Ce a spus de lupta la titlu înainte de Rapid – CFR Cluj

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 octombrie 2022, 19:16

Adi Mutu, pus în dificultate pe Gică Hagi: „E un avantaj mare pentru Farul. Ce a spus de lupta la titlu înainte de Rapid – CFR Cluj

Adi Mutu l-a sunat din nou pe Hagi

Gică Hagi şi Adrian Mutu, la finalul meciului Rapid - Farul 1-1 / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Rapid – CFR Cluj, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro
  • Adi Mutu, pus în dificultate de Gică Hagi

Adi Mutu a recunoscut că a fost pus în dificultate de Gică Hagi. „Briliantul” simte presiunea după ce Farul s-a distanţat la opt puncte de Rapid, în chiar startul returului sezonului regulat din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a învins-o în deplasare pe FC U Craiova 1948 şi a ajuns la şapte meciuri consecutive fără înfrângere în campionat. Mutu poate reveni la cinci puncte în cazul în care Rapid o învinge, acasă, pe CFR Cluj.

Adi Mutu, pus în dificultate pe Gică Hagi

Farul trece printr-un moment foarte bun. A reuşit să câştige şi ieri. Bineînţeles că modul acesta obligă pe toate celelalte echipe, care suntem în spatele lor, să se ridice la acelaşi nivel. Au un ritm foarte bun în ceea ce înseamnă continuitate de rezultate, e un avantaj mare pentru ei.

Reclamă

Noi avem un meci cum spunea şi Gică… dacă scapă de noi, de Craiova şi aşa mai departe, are şanse reale la titlu. Şi noi avem două săptămâni în campionat în care întâlnim poate cele mai bune echipe din campionat. Vom vedea cum vom ieşi după seria asta.

Orice rezultat e posibil mâine, întâlnim campioana en-titre. Vrem să ne autodepăşim, suntem conştienţi de greutatea şi de nivelul de dificultate al acestui meci. Ştim ce jucători avem în faţă, ce antrenor, ce club în general în ultimii cinci ani. Deci nu ne facem nicio iluzie că vom avea un meci uşor sau că vom câştiga la pas. Obiectivul nostru este play-off-ul şi vrem să ne consolidăm acest loc„, a declarat Adi Mutu la conferinţa de presă.

Reclamă

Gică Hagi, reacție genială după ce s-a distanţat de Rapid

Gică Hagi a avut o reacție genială după ce Farul Constanța a ajuns la 8 puncte în fața echipei de pe locul 2, Rapid. ”Dacă mă uit în spate, mă ia amețeala”, susține ”Regele”, care însă își avertizează jucătorii să rămână cu picioarele pe pământ.

Noi luăm fiecare meci în parte pentru a lupta pentru cele trei puncte. Nu facem socoteli. Nu ne uităm în clasament, încercăm să avem o mentalitate pentru a câștiga fiecare meci. Suntem acolo, dar noi nu e bine să ne uităm în clasament, pentru că te ia amețeala. Dacă mă uit sus sau în spate, mă ia amețeala. Stăm prea bine în momentul de față.

Dacă te uiți prea mult la clasament te ia amețeala și atunci e bine să stăm cu picioarele pe pământ. Dacă după meciul cu Rapid i-am certat, am fost mai negativ, acum am vrut să iau partea bună.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt trei puncte luate, pentru că pe teren ei au avut merite foarte multe și Craiova merita victoria”, a spus Gică Hagi la conferința de presă, după victoria cu FC U Craiova 1948.

Rapid are un program „de foc”. După derby-ul cu CFR Cluj, giuleştenii se vor mai duela cu FCSB, Farul şi Universitatea Craiova.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi