Închide meniul

Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă! Ar putea juca în Europa, sezonul viitor

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2024, 17:08

Reclamă
Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă! Ar putea juca în Europa, sezonul viitor

Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă

Adi Popa / Hepta

Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă! Mijlocaşul de 35 de ani a dezvăluit că poartă negocieri avansate, şi ar putea semna contractul în următoarele ore. Acesta a dezvăluit, totodată, că ar putea juca în competiţiile europene, în următorul sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adi Popa este liber de contract, după ce şi-a reziliat înţelegerea cu Concordia Chiajna. Acesta a jucat doar jumătate de sezon la formaţia din Liga a 2-a.

Adi Popa e gata să semneze cu noua echipă

Adi Popa a dezvăluit că poartă negocieri cu mai multe echipe, iar totul s-ar putea oficializa în următoarele ore. Acesta a declarat că nu se gândeşte la retragere, deşi a ajuns la vârsta de 35 de ani.

Mijlocaşul a mai declarat că a avut ofertă şi din Japonia, însă a refuzat-o, mărturisind că ar putea evolua la o echipă angrenată în competiţiile europene.

„Sper că în curând, astăzi, mâine, să semnez. Să se concretizeze una dintre discuțiile pe care le am. Nu m-am gândit să mă retrag. Vreau să joc, încă pot. Odată retras, nu mai există cale de întoarcere.

Reclamă

Nu vreau pun stop, apoi să revin. Nu sunt genul. E greu să stai acasă și să te întorci la 38-39 de ani. A fost un caz prin Japonia, dar nu vreau să fac asta.

Sunt în discuții și cu echipe din țară, și din străinătate. Din afară, negociez cu o echipă care va juca în Europa anul viitor. Sper să semnez în următoarele ore, însă nu ține doar de mine”, a declarat Adi Popa, conform gsp.ro.

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua. Fostul jucător al celor de la FCSB a făcut o dezvăluire despre viitorul său, după ce a rămas liber de contract.

Reclamă 4 / 0/3

„Voi avea două-trei zile de răgaz după toată perioada asta, care a fost una foarte grea pentru mine. Voi lua o decizie și voi vedea, în funcție de discuțiile pe care le am, pe ce drum voi apuca. Dacă voi continua, dacă nu voi mai continua.

(n.r. dacă se gândește la retragere) Nu, acum mă simt bine fizic. Aș dori să mai joc cel puțin un an. La vârsta mea e greu să mai mergi în străinătate, chiar și în zona Golfului.

(n.r. o revenire la CSA Steaua) Orice este posibil. Momentan nu pot să spun chestii de genul acesta. Chiar dacă mă întorc sau nu, tot o să merg la meciuri, am abonament. Am avut contacte cu diverse echipe din Liga 2″, a spus Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A 15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:50 UPDATELeeds – Southampton a fost live, în AntenaPLAY. Leeds a ratat promovarea directă în Premier League! Ipswich a promovat! 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren Vezi toate știrile
Citește și