Închide meniul

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua. „Motoreta” nu a stat pe gânduri: „Orice este posibil”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 11:23

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua. Motoreta” nu a stat pe gânduri: Orice este posibil”

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua

Adi Popa, în tricoul lui CSA Steaua / Facebook CSA Steaua

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua. Fostul jucător al celor de la FCSB a făcut o dezvăluire despre viitorul său, după ce a rămas liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 35 de ani, Adi Popa s-a despărțit de divizionara secundă Concordia Chiajna, după doar câteva luni în care a îmbrăcat tricoul ilfovenilor. Acum, acesta a menționat că nu ar refuza o propunere din partea celor de la CSA Steaua.

Adi Popa a vorbit despre revenirea la CSA Steaua

„Motoreta” speră să își găsească rapid o nouă echipă și nu vrea să rămână prea mult timp departe de teren. Ajuns la 35 de ani, Adi Popa a menționat că a avut discuții cu mai multe formații din Liga a 2-a, dar rămâne, în continuare, fanul celor de la CSA Steaua. Mai mult de atât, jucătoru la dezvăluit că are și abonament la meciurile roș-albaștrilor.

„Voi avea două-trei zile de răgaz după toată perioada asta, care a fost una foarte grea pentru mine. Voi lua o decizie și voi vedea, în funcție de discuțiile pe care le am, pe ce drum voi apuca. Dacă voi continua, dacă nu voi mai continua.

(n.r. dacă se gândește la retragere) Nu, acum mă simt bine fizic. Aș dori să mai joc cel puțin un an. La vârsta mea e greu să mai mergi în străinătate, chiar și în zona Golfului.

Reclamă

(n.r. o revenire la CSA Steaua) Orice este posibil. Momentan nu pot să spun chestii de genul acesta. Chiar dacă mă întorc sau nu, tot o să merg la meciuri, am abonament. Am avut contacte cu diverse echipe din Liga 2″, a spus Adi Popa, potrivit digisport.ro.

Adi Popa și-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna

Adi Popa şi-a reziliat contractul cu Concordia Chiajna. În vârstă de 35 de ani, Popa a rezistat doar jumătate de sezon la formaţia ilfoveană. El semnase cu Chiajna la scurt timp după despărţirea de CSA Steaua.

Adi Popa a avut un început bun de sezon, fiind titular la Chiajna, dar problemele au apărut în momentul în care a intrat în conflict cu Erik Linkar, antrenorul ilfovenilor. Mai mult, timp de o lună, el a fost exclus din lot.

Reclamă 4 / 0/3

„Conducerea Clubului Sportiv Concordia Chiajna și jucătorul Adrian Popa au reziliat contractul”, a anunţat Concordia Chiajna, potrivit liga2.ro.

Adi Popa a evoluat în cinci partide pentru Concordia Chiajna în acest sezon, nereuşind să înscrie sau să paseze decisiv.

După excluderea din lot, care a durat aproximativ o lună, el a mai evoluat doar în partida cu CS Mioveni, timp de 65 de minute. În ultimele două partide disputate de Concordia Chiajna în 2023, Popa nu a fost inclus în lot.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și