Închide meniul

Adrian Mititelu Jr a răbufnit după atacul lui Florin Manea. „Ce făcea el la 24 de ani? Umbla cu ‘pisicuţele’ în rucsac?”

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 iulie 2021, 13:28

Adrian Mititelu Jr a răbufnit după atacul lui Florin Manea. „Ce făcea el la 24 de ani? Umbla cu pisicuţele în rucsac?

Adrian Mititelu Jr

SportPictures / Remus Badea/SPORT PICTURES via Hepta

  • Atacuri fără menajamente între Florin Manea şi Adrian Mititelu Jr
  • Replică tăioasă a conducătorului de la FC U Craiova 1948

Totul a plecat de la faptul că fiul lui Adrian Mititelu nu a dorit să plătească 50.000 de euro pentru a-l transfera pe Birsent Karagaren la nou-promovata din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mititelu Jr a răbufnit după atacul lui Florin Manea

Mititelu Jr a ţinut să asigure că nu va mai colabora niciodată cu Florin Manea. Principalul motiv este acela că impresarul nu păstrează confidenţiale ofertele primite pentru jucătorii pe care îi reprezintă.

Când vorbim de impresariat, trebuie să ne luam repere precum frații Becali, Anamaria Prodan si alții pe care nu stau sa îi numesc… nu pe Florin Manea, care observ că apeleaza la jigniri. Dacă tot vorbim despre novicie, unii oameni o să rămână novici toata viața. Este un prag pe care nu îl pot depăși. Spunând ca nu m-a luat în serios denotă caracterul și modul de lucru al acestui impresar.

Reclamă

Nu te poți duce la o emisiune și să începi să dai date contractuale, date din negocieri și așa mai departe, pentru că ești tu Florin Manea. El este hilarul branșei. La 24 de ani am reușit, într-un moment greu al familiei și al echipei, să continui linia ascendentă a echipei și să promovăm dintr-un campionat foarte greu de Liga 2. La 24 de ani, Florin Manea ce făcea? Umbla cu „pisicuţele” în rucsac prin Statele Unite„, a declarat Mititelu Jr pentru prosport.ro.

Adrian Mititelu Jr, făcut praf de Florin Manea. „Cu ţăranii n-am ce să vorbesc!”

Florin Manea a dat de pământ cu Adrian Mititelu Jr şi a anunţat adevăratul motiv pentru care extrema dreaptă de la Lokomotiv Plovdiv nu a mai ajuns la nou-promovata din Liga 1.

Reclamă

Da, trebuie să-i spun că sunt distrus că nu va mai colabora cu mine. N-am colaborat niciodată și nici nu o să colaborez. Eu am vorbit frumos despre domnul Adrian Mititelu, dar este un novice într-ale fotbalului. Nu este vorba de confidențialitate aici.

Este vorba de un transfer nereușit. N-are nicio legătură cu confidențialitatea, că nu s-a materizalizat. Dar din nou mi se dovedește că în România sunt niște amatori și, probabil, de aia și Mircea Bornescu a plecat, că și-a dat seama că lucrează cu niște amatori. Iar, dacă vorbim despre confidențialitate, o să-i spun că, în timpul negocierilor, mi-au fost aruncați șapte inși cu care să discut. S-au schimbat prețurile, una vorbeam, alta făceam. Deci, nu este vreo pierdere că nu mai lucrez cu FC U Craiova.

Target-ul meu nu este România. Îi urez succes, în continuare, la ceea ce face, dar n-are cum să mă învețe meserie, că este un novice în acest fotbal. Am pierdut zile în șir să ascult inepțiile acestor domni privind transferurile”, a răbufnit Florin Manea.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia - România
Echipa naţională • 27 mart., 18:05
Motivul pentru care Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză pe Radu Drăguşin, în Columbia – România: „E presiune mare pe el!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş
Echipa naţională • 25 mart., 19:51
Impresarul lui Joao Felix pregăteşte transferul stelar al lui Denis Drăguş: „Mă ocup de el în vara asta!”
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”