Închide meniul

Adrian Mutu a dezvăluit că l-a înjurat pe Dănuţ Lupu când erau fotbalişti! Ce s-a întâmplat ulterior, când au dat nas în nas

Bogdan Stănescu Publicat: 10 octombrie 2024, 8:40

Reclamă
Adrian Mutu a dezvăluit că l-a înjurat pe Dănuţ Lupu când erau fotbalişti! Ce s-a întâmplat ulterior, când au dat nas în nas

Adrian Mutu a dezvăluit că l-a înjurat pe Dănuţ Lupu când erau fotbalişti!

Adrian Mutu şi Dănuţ Lupu / Colaj Hepta, AntenaSport

Adrian Mutu a dezvăluit că l-a înjurat pe Dănuţ Lupu când erau fotbalişti. Mutu abia debutase în prima ligă, fiind atunci la FC Argeş, în timp ce Lupu era unul dintre cei mai importanţi jucători ai Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul de atunci al lui FC Argeş, Silviu Dumitrescu, l-a anunţat pe Adrian Mutu că va fi titular contra Rapidului. Totodată, că va trebui să îi facă marcaj om la om lui Lupu.

Adrian Mutu a dezvăluit că l-a înjurat pe Dănuţ Lupu când erau fotbalişti! Ce s-a întâmplat ulterior, când au dat nas în nas

Un coleg al lui Mutu de la FC Argeş, Iulian Chiriţă, i-a spus că trebuie să îl înjure pe Lupu, altfel nu are nicio şansă cu el.

Mutu a intrat pe teren cu gândul de a nu-i zice nimic lui Lupu, dar după ce a văzut că lucrurile nu merg, a zis că trebuie să încerce varianta lui Iulian Chiriţă.

Din minutul 10 până în minutul 90 l-am înjurat pe Lupu încontinuu. Tot ce gândeam și tot ce știam eu despre el, i-am spus atunci. Într-un final l-am scos din mână”, a povestit Adrian Mutu pentru fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Ulterior, la naţională, Adrian Mutu s-a reîntâlnit cu Dănuţ Lupu. Anghel Iordănescu îi convocase pe amândoi la selecţionata B, care era formată doar din jucători din campionatul intern. Era acolo şi Marius Lăcătuş.

Dănuţ Lupu l-a pus pe Adrian Mutu să le toarne în pahar, lui şi lui Marius Lăcătuş

Mutu a dezvăluit că, pentru a-l ierta, Dănuţ Lupu l-a pus să le toarne în pahare în avion, lui şi Marius Lăcătuş. Lupu şi Lăcătuş beau vin, pe care îl combinau cu Cola.

«Bă, unde e Mutu?». Eu mă făceam că ploua. «Da, Dane». «Ia vino încoace. Băi, tu mă înjuri?». «Nea Dane…». El zice «Nu sunt supărat. Dar ca să te iert, vezi că noi dăm drumul la spriț și tu ne pui Cola. Vezi că ai o banchetă în spate, care e liberă».

Reclamă

Eu stăteam cu sticla de Cola, ei făceau șprițul, când trebuia, puneam Cola. Stăteam întins. Adormeam. Atunci ei «Gata, mă, haide». Pac-pac. Mă culcam la loc. Așa, câteva ore. La un moment dat Marius zice «Haide, bă, ce faci?». Zic «Bine, am înțeles, dar vezi că ajung mare și eu»”, a mai povestit Mutu, pentru sursa citată.

Marius Lăcătuş i-a transmis lui Mutu că, atunci când va ajunge fotbalist mare, lucru care s-a şi întâmplat, să îi dea un tricou de-al lui. Aşa că, atunci când a semnat cu Inter, „Briliantul” s-a dus şi i-a oferit un tricoul al său de la Inter, cu dedicaţie, aşa cum îi ceruse „Fiara”.

De atunci am o relație foarte frumoasă și cu Marius și cu Dan. O relație de respect pentru că i-am văzut ca jucători, când erau în prime (n.r.: la apogeu)”, a mai spus Adrian Mutu.

Dănuţ Lupu a trecut prin momente grele în ultima perioadă, după ce a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a condus fără permis auto. El a primit 7 ani şi 10 zile de închisoare, potrivit unei decizii definitive a Curţii de Apel. La începutul lunii aprilie a acestui an, fostul fotbalist a fost eliberat condiţionat.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:49

Primele ipoteze în cazul morţii lui George Baldock. Care ar fi cauza decesului jucătorului lui Panathinaikos

10:02

„Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull

10:00

„Luaţi-o pe asta” Presa din Grecia anunţă că rivalele lui PAOK îl doresc pe Răzvan Lucescu: „Prima alegere”

9:58

Gafa uriaşă comisă de Sky Sports, imediat după moartea lui George Baldock

9:06

Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă

8:29

Richard Gasquet şi-a anunţat retragerea din tenis

1 Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoţienii au făcut anunţul, după revenirea „Prinţului” la prima echipă 2 EXCLUSIVIon Țiriac este internat în spital, la Viena! Care e starea de sănătate a miliardarului 3 Jurgen Klopp revine în fotbal. Surpriză uriaşă: ce post a acceptat după despărţirea de Liverpool 4 FotoKira Hagi a transmis un mesaj emoționant pentru Gică Popescu, în ziua în care „Baciul” împlinește 57 de ani 5 „Îi dau afară pe toți!” Gigi Becali promite „revoluție” la FCSB, dacă ajunge în situația lui Dan Șucu. Avertisment teribil 6 „Nu ştie nimic!” Gigi Becali, avertizat după ce a anunţat transferurile lui Louis Munteanu şi Nicolae Stanciu la FCSB
Citește și