Închide meniul
Foto

„N-am omorât pe nimeni!” Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după eliberarea din închisoare

Viviana Moraru Publicat: 3 aprilie 2024, 20:24

Reclamă
„N-am omorât pe nimeni!” Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după eliberarea din închisoare

Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după eliberarea din închisoare

Dănuț Lupu,după ce a ieșit din închisoare / AntenaSport

Au apărut primele imagini cu Dănuţ Lupu, după eliberarea din închisoare. Fostul internaţional a ieşit din penitenciarul Rahova astăzi, după şase luni petrecute după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănuţ Lupu se afla în închisoare din luna octombrie, fiind condamnat la şapte luni şi zece zile de detenţie, după ce a fost prins conducând fără permis.

Primele imagini cu Dănuţ Lupu, după eliberarea din închisoare

Dănuţ Lupu a ieşit din închisoare în această seară, în jurul orei 19:30. Fostul internaţional nu a vrut să ofere prea multe declaraţii şi a încercat să fugă de reporterii prezenţi la porţile penitenciarului Rahova.

Acesta a răspuns însă la doar câteva întrebări. Lupu a transmis că nu va mai conduce fără permis niciodată, iar când a fost întrebat ce va face după eliberare, a declarat că pentru moment, nu ştie nimic.

„(N.r. Mai conduceţi fără permis) Niciodată! (N.r. Vă întoarceţi la CS Dinamo) Nu ştiu nimic! (N.r. Ce aţi învăţat în aceste şase luni) Ce ai învăţa şi tu dacă ai veni aici.

Reclamă

Nu am ce să vorbesc. Eu cred că, până la urma urmei, am făcut o greşeală, am plătit pentru ea. Regret ce am făcut, nu mai are rost să vorbesc. Mă duc acasă, am o familie, am ce să fac. E normal, o să fac tot ce e posibil să redobândesc carnetul de conducere. Când îl voi lua, voi conduce iar.

Respect regulile de circulaţie, n-am făcut niciun accident, nu m-au prins drogat, n-am omorât pe nimeni”, a declarat Dănuţ Lupu.

După aceste declaraţii, Dănuţ Lupu s-a revoltat şi i-a transmis un mesaj acid unuia dintre reporteri: „Și dumneata acum mă hărtuiești. Da! Dacă eu nu vreau să vorbesc, iar tu-mi bagi microfonul în gură, ce înseamnă asta?„, a mai spus Lupu.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, fostul internaţional a mângâiat reportera pe frunte: „Sărut-mâna, ești drăguță!”. Ceilalţi reporteri prezenţi l-au luat imediat la întrebări pentru gestul comis, iar fostul internaţional s-a apărat imediat: „Doar am mângâiat-o”.

Dănuţ Lupu, prima reacţie după eliberarea din închisoare

Dănuţ Lupu a oferit prima reacţie, după eliberarea din închisoare. Fostul internaţional s-a declarat extrem de bucuros la aflarea veştii, mărturisind că abia aşteaptă să ajungă acasă, pentru a-şi vedea familia.

Dănuţ Lupu a primit iniţial o pedeapsă de şapte luni şi zece zile de închisoare cu executare, în luna octombrie a anului trecut. Acesta va putea ieşi din închisoare după şase luni, după ce instanţa a acceptat cererea sa de eliberare condiţionată.

Lupu s-a declarat ca fiind „cel mai fericit om”, după ce a aflat că va fi eliberat din penitenciarul Rahova: „Sunt cel mai fericit om, de-abia aștept să ajung acasă, să-mi îmbrățișez familia”, a reacţionat Dănuţ Lupu, conform fanatik.ro, la aflarea veştii că va fi eliberat.

Dănuţ Lupu a făcut cerere pentru eliberare condiţionată în luna martie, şi deşi judecătorii au acceptat-o, Parchetul a făcut recurs. Instanţa a respins contestaţia Parchetului astăzi, astfel că fostul internaţional va ieşi din închisoare.

„În dosarul privind pe intimatul Lupu Dănuț, s-a respins contestația formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 București împotriva sentinței penale a Judecătoriei Sectorului 5 București”, s-a notat în motivarea instanţei.

Fostul internaţional a rămas fără permis de conducere în aşprilie 2001, după ce a fost prins conducând beat. De atunci, a avut mai multe încercări de a-şi redobândi permisul, însă fără succes.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și