Închide meniul

Adrian Mutu, amintiri savuroase cu Nedved și Ibrahimovic: ”Mi-au tăiat șosetele, chiloții!” Secretul succesului pentru tinerii jucători

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 6 decembrie 2020, 20:02

Adrian Mutu, amintiri savuroase cu Nedved și Ibrahimovic: ”Mi-au tăiat șosetele, chiloții!” Secretul succesului pentru tinerii jucători

profimediaimages

Adrian Mutu a povestit câteva amintiri savuroase din perioada în care a jucat la Juventus

”Briliantul” și-a adus aminte de perioada petrecută la Torino și glumele pe care le făceau starurile lui Juventus în frunte cu Pavel Nedved și Zlatan Ibrahimovic, suedezul care încă joacă la un nivel foarte înalt în Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu despre glumele cu Nedved și Ibrahimovic: ”Nedved stătea între mine și Zlatan și îți dai seama!”

”Nedved este un băiat extraordinar! Stăteam toți jucătorii la o masă lungă, ca să consolidăm relațiile, cum se procedează și la noi. Nedved stătea între mine și Zlatan. Făceam tot felul de glume. Băgam scobitori în pâine, scobitori în scaun când se așeza, îi deschideam solnița de sare și o lăsam așa, le fac și băieții acum probabil. 

Dacă este ceva ce îmi lipsește, este viața asta a vestiarului, acolo sunt glumele cele mai tari, acolo se formează familia de care vorbesc toți. Mi-au tăiat șosetele, mi-au tăiat chiloții în fund și tu nu vezi. Tot felul de glume”, a râs tehnicianul.

Adrian Mutu l-a lăudat pe Zlatan Ibrahimovic : ”Are o mobilitate și o elasticitate incredibilă”

Selecționerul României U21 a vorbit și despre performanțele actuale ale lui Zlatan Ibrahimovic, care este golgheter în Serie A, la Milan, la 39 de ani.

”Foarte serios, un super profesionist și Zlatan e ca Radu (n.r. Drăgușin) așa, e foarte înalt, dar are și formă musculară, de asta și avea o viteză bună și are o mobilitate musculară foarte bună, o elasticitate incredibilă.

Reclamă

El a fost profesionist și e profesionist în continuare, poate și mai și. La fotbaliști așa se întâmplă, începi să devii profesionist când te lași”, a glumit Adrian Mutu.

Adrian Mutu a explicat secretul succesului în Serie A: ”Dacă nu ai un plan, nu reziști”

”Dacă nu te antrenezi și nu ai un plan în fiecare săptămână, zi de zi, nu reziști cât am rezistat eu în Italia și nu faci ce am făcut eu. Rezultatele sunt importante. Eu cred că generația asta de tineri are deja lucrul ăsta implementat.

Am fost plăcut surprins să vină înainte de antrenament băieții la națională și să spună ”Mister, noi avem planul nostru înainte de meci.

Reclamă 4 / 0/3

La primul meci, cu Finlanda, m-am dus să mă asigur că nu se împachetează prin sală și nu vor mai putea să alerge după, dar ei făceau totul foarte bine, aveau planuri de la cluburi”, a mărturisit foarte impresionat Mutu într-un interviu pentru ProSport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica Vezi toate știrile
Citește și