Închide meniul

Adrian Mutu, despre Liga 1: „E mai bună decât sezonul trecut. A contat şi venirea mea” + „Degeaba ne învârtim cuţitul în rană”

Reclamă

Publicat: 13 august 2021, 19:54

Adrian Mutu, despre Liga 1: „E mai bună decât sezonul trecut. A contat şi venirea mea + „Degeaba ne învârtim cuţitul în rană

Adrian Mutu, la o conferinţă de presă

Hepta

Mutu nu a fost deloc surprins de eliminările lui FCSB, Universitatea Craiova şi Sepsi încă din turul 2 preliminar al Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Degeaba ne învârtim cuţitul în rană. Ştim cu toţii răspunsul la această întrebare. Suntem supăraţi, dar ştim foarte bine ce se întâmplă la noi în curte. N-ar trebui să fim surprinşi. Să ne bucurăm că mai avem o echipă, sperăm să aibă un drum cât mai lung. Ce facem ca să avem mai multe echipe, asta ar trebui să fie întrebarea!”, a spus Adrian Mutu, vineri, la o conferinţă de presă.

Adrian Mutu: „Liga 1 e mai bună decât sezonul trecut. A contat şi venirea mea”

Antrenorul lui FC U Craiova spune însă că fotbalul din România este pe drumul cel bun. Asta şi cu ajutorul său.

„Mă uit la Liga 1 şi mi se pare că fotbalul e mai bun decât sezonzul trecut. Probabil că şi venirea mea şi a altor antrenori mai experimentaţi decât mine face ca Liga 1 să fie mai spectaculoasă. Prezenţa în tribune este şi ea importantă, simţi oamenii acolo. Înaintea pandemiei dispăruse lumea de la stadion. Probabil că asta ne face şi pe noi să fim mai responsabili”, a mai spus Mutu.

Adrian Mutu are încrede în naţionala lui Rădoi şi îi laudă pe Bratu şi Lobonţ

„Briliantul” îl susţine pe Rădoi în drumul spre Mondiale, dar a avut un mesaj şi pentru noii selecţioneri de la România U21, Florin Bratu, şi România U20, Bogdan Lobonţ.

Reclamă

„Cât timp avem şanse (n.r. de calificare la CM 2022), trebuie să credem cu tărie în ele. Băieţii care se duc la lot, să onoreze tricoul echipei naţionale.

Florin Bratu e deja calificat (n.r. Euro U21 din 2023 va fi găzduit de România şi Georgia), practic n-are ce să califice! Am vorbit cu el în prima zi când a fost numit. L-am felicitat, era normal să-i spun anumite lucruri din experienţa pe care am avut-o eu, pentru a-l ajuta. În afară de faptul că suntem colegi, suntem şi prieteni. 

L-am felicitat şi pe Bogdan (n.r. Lobonţ), avem un grup unde suntem jucătorii generaţiei 2008 de la echipa naţională. Îl felicit şi acum. Under 20 e anticamera lui Under 21, e la fel de importantă. Aşa cum Under 21 e anticamera naţionalei mari. Să avem încredere îi ei şi să le urăm baftă. Eu unul cred în ei, îi cunosc pe amândoi, ştiu ce capacităţi au”, a mai spus Mutu.

Reclamă 4 / 0/3

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și