Închide meniul

Adrian Mutu îl aduce pe Alex Cicâldău cu picioarele pe pământ: „Transferul la Galatasaray nu înseamnă nimic!” Ce mesaj i-a transmis „Briliantul” mijlocaşului

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iulie 2021, 17:12

Adrian Mutu îl aduce pe Alex Cicâldău cu picioarele pe pământ: „Transferul la Galatasaray nu înseamnă nimic! Ce mesaj i-a transmis „Briliantul mijlocaşului

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray / Twitter

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray / Twitter

Adrian Mutu îl aduce pe Alex Cicâldău cu picioarele pe pământ după transferul la Galatasaray

Antrenorul lui FC U Craiova 1948 este de părere că transferul lui Cicâldău la gruparea „Cim Bom” „nu înseamnă nimic”. Mutu este de părere că mijlocaşul trebuie să arate în Turcia ce poate pentru a demonstra că este un jucător de valoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Alex e unul dintre cele mai buni jucători din campionatul nostru. Dacă va fi un pas înainte sau unul înapoi, asta nu depinde decât de el și de cum se va impune la Galatasaray. Transferul în sine nu înseamnă, practic nimic.

E doar o oportunitate pe care viața i-o oferă, dar acum să vedem cât va fi în stare să profite de acest lucru. Eu cred că Alex are capacitățile necesare să facă față la Galarasaray, dar cum va evolua la echipă… asta va ține numai de el”, a spus Adrian Mutu în cadrul unei conferinţe de presă.

Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray

Alexandru Cicâldău a semnat cu Galatasaray. Suma de transfer a fost de 6 milioane de euro, potrivit presei din Turcia, cu 500.000 mai mică decât s-a vorbit iniţial. Fotbalistul va primi peste 1 milion de euro pe sezon. De zece ori mai mult decât la Craiova.

Potrivit site-urilor de specialitate Cicâldău este cotat la 6.5 milioane de euro. Acesta a evoluat în 42 de partide pentru olteni în sezonul recent încheiat, reuşind să înscrie 12 goluri şi 4 pase de gol.

Reclamă

Cupa şi Supercupa României sunt trofeele cucerite de Cicâldău cu gruparea olteană. El mai are în palmares titlul de campion câştigat cu Viitorul.

Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray / Twitter
Alexandru Cicâldău, primele imagini în tricoul lui Galatasaray / Twitter
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului Vezi toate știrile
Citește și