Închide meniul

Adrian Mutu, lăudat în ciuda eşecului de la debut. „Îmi place cum se mişcă echipa!” Ce a spus Adrian Mititelu Jr. despre transferuri

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 27 iunie 2021, 0:23 / Actualizat: 27 iunie 2021, 16:41

Adrian Mutu, lăudat în ciuda eşecului de la debut. „Îmi place cum se mişcă echipa! Ce a spus Adrian Mititelu Jr. despre transferuri

Adrian Mititelu Jr. a răbufnit

AS.ro

„A fost un joc bun, am jucat împotriva locului 4 din Croația. Am condus până în minutul 80. Chiar îmi place cum se mișcă echipa. Am avut doar o săptămână de pregătire fizică, ne mișcăm chiar ok.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Mutu, lăudat de Adrian Mititelu Jr. în ciuda eşecului de la debut

Asamoah este un jucător bun, să vedem cum va evolua în Liga 1. O să mai vină 3-4 jucători și atunci vom avea un lot complet și competitiv. Cu siguranță o să vină, sunt negocieri intense de o lună. Nu e ușor să luăm jucători buni din Europa.

Marți vine un mijlocaș lateral cu experiență, apoi doi atacanți. Mi-a plăcut de portarul ăsta austriac (n.r. Armin Gremsl), acum să vedem. Mai sunt câteva meciuri amicale. În timpul meciului am discutat și cu tata, cu anumiți impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e ok, e puternic”, a declarat Mititelu Jr., poreclit „Prinţişorul Craiovei”, după meciul din Slovenia.

FC U Craiova a fost învinsă cu 2-1 de Hajduk Split, în primul meci din cantonament.

„Ținând cont că avem doar 5 zile de pregătire și un lot restrâns, sunt mulțumit de băieți. Pentru mine e ca și cum aș fi câștigat. Cinci băieți au evoluat 90 de minute, pentru că n-avem soluții. Trebuie să vedem ce jucători mai aducem și unde vom mai lucra tactic, pentru a fi pregătiți la începerea campionatului.

Reclamă

N-am avut emoții, eram concentrat la joc, să-mi dau seama unde trebuie să mai lucrăm. Trebuie să muncim și pe plan fizic. Sunt mulțumit de cum decurg lucrurile. Avem nevoie de transferuri, e clar, pentru a putea face un sezon bun ne trebuie un lot consistent. Am înțeles că zilele următoare mai vin 2-3 jucători, sunt cei pe care eu i-am văzut și mi-au plăcut”, a spus şi Adrian Mutu.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și